Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Nők, mi a legnagyobb red flag...

Nők, mi a legnagyobb red flag a tulajdonságaim között?

Figyelt kérdés

Aki nem tudná, a red flag a rossz jel, ami már gyanús, hogy egy hozzátok nem illő embert takar. Teljesen őszintén. Borzasztó kíváncsi lennék.

-171 cm magasság

-nincs jogosítvány

-programozással foglalkozik

-30 feletti

-videojátékokkal játszik

2023. nov. 18. 21:58
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim válasza:
De gáz,hogy a programozóságod miatt valaki is red flag-et ad.Én PLC programozó vagyok,havi 1M-t keresek tisztán,bejelentve,röhögve.🙂
2023. nov. 19. 17:31
 42/54 anonim válasza:

Ezek nálam is megvannak, de én emellett sármos vagyok, a szeretteim számítanak rám - amikor baj van azonnal riasztanak és segítek nekik -, a macskám imád engem, programokra (kimozdulásra) nyitott vagyok, tömegközlekedéssel kiváltom a jogosítványt. Programozóként dolgozom, és a barátaim szeretnek velem játszani online is és társasozással is.

Én kigreeneltem a red flageket.

2023. nov. 19. 22:34
 43/54 anonim válasza:
Videojatek. Oke, ha valamibe belebuzul valaki, de ezt karos, fuggoseget okozo dolognak tartom. Oriasi biznisz, ezert raszabaditottak az emberekre, de nagyon rossz.
2023. nov. 20. 10:41
 44/54 anonim válasza:
Férfiak 90%-a videójátékozik, én nem ismerek egy olyat sem, aki ne tenné, és soha nem ülne gép elé. De még mindig hasznosabb ez, mint a tv nézés... (Itt a kábelcsatorna tévéműsoraira gondolok).
2023. nov. 20. 11:58
 45/54 anonim válasza:
Oke, de en idegen nyelvu teven dokumentumokat, jo dramakat, jo filmeket nezek digitalisan tetszoleges idoben.
2023. nov. 20. 15:02
 46/54 anonim válasza:

Na és mitől jobb a te "jó drámád" meg "jó filmed" mint egy történettel rendelkező játék például?

Az pedig hogy idegen nyelvű, ugyan ez az összes játékról is elmondható tulajdonképpen.

A filmek és drámák káros, függőséget okozó dolgok. Óriási biznisz, ezért rászabadították az emberekre. Közben a TV-ben tömik a fejüket mellé még mindenféle reklámokkal is lépten-nyomon. Nagyon rossz.

2023. nov. 20. 17:01
 47/54 anonim válasza:
Nem ismerek olyan férfit aki videójátékozna, igaz csak felnőtteket ismerek.
2023. nov. 20. 21:01
 48/54 anonim válasza:

Mindenki, aki leszólja a videójátékokat, de főleg a 47-es:

A legtöbb játék társas tevékenység, mással játszanak. Kommunikálnak egymással, kikapcsolódbak. Nyilván ezt is túlzásba lehet vinni, mint kb. mindent is. Ti mit csináltok? Nézitek az agysorvasztó mesterkélt drámákat egyedül, hogy jajj ez a Nikolasz, így meg úgy. Na, melyik az értelmesebb tevékenység? :)

2023. nov. 21. 11:50
 49/54 anonim válasza:
47-es, akkor milyen férfiakat ismersz? Mit csinálnak egy átlagos hétköznapi munka után? Mi az, ami "nem ciki"?
2023. nov. 21. 11:56
 50/54 anonim válasza:

49

Mint tudjuk a férfias dolog az, ha sörözve nézed a meccset.

2023. nov. 21. 12:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!