Nők, mi a legnagyobb red flag a tulajdonságaim között?
Aki nem tudná, a red flag a rossz jel, ami már gyanús, hogy egy hozzátok nem illő embert takar. Teljesen őszintén. Borzasztó kíváncsi lennék.
-171 cm magasság
-nincs jogosítvány
-programozással foglalkozik
-30 feletti
-videojátékokkal játszik
"A jogsira reagálva, szerintem, akinek ez Red flag, egyfajta ingyentaxiként szeretne tekinteni a pasira."
Hát, 28 éve vagyok férjnél, szóval kb tök mindegy, mit gondolok :)
De szerintem mondhatunk, amit akarunk, a nő a férfiban a biztonságot keresi, a férfi a nőben a családot, otthont. Azért várja el kb minden férfi, hogy a nő tudjon jól főzni... A biztonságban meg ott van, hogy lesz gyerek, és oké, nyilván nem mindennapos, hogy szaladni kell, orvos kell, de azért jó, ha megoldható külső segítség nélkül.
nekem nem volt elvárásom a jogsi, eszembe nem jutott volna, de nekem is van, férjemnek is van, és jó, hogy van.
Ennyiből szerintem lehetetlen bármilyen következtetést is levonni.
Viszont, ha nagyon muszáj valamit írni, akkor én a jogsit mondanám. Nem azért, mert hú de annyira zavar a dolog, viszont mindenképpen előnyösnek tartanám.
Nekem nincs, nem is akarok, de ennek egészségügyi okai vannak. Ha komolyra fordul egy kapcsolat, gyerek is lesz belőle, meg minden, és mondjuk éjjel lázasan szaladni kell vele az ügyeletre, akkor nagyobb biztonságot adna szerintem mindannyiunknak, hogy csak beülünk a kocsiba apukával meg a gyerekkel, és száguldunk is.
Szerintem egyik sem.
33/N
Na akkor a kérdező is reagál.
Ezt a programozással kapcsolatos ellenségeskedést egyáltalán nem értem. Miért gond az, ha valaki programozó? Jobb lenne, ha katona, rendőr vagy tűzoltó lennék?
Ha igen, miért? Rettentő kíváncsi lettem :D Ez a járulékos izomtömeg miatt fontos vajon?
A jogsit már valamilyen szinten jobban megértem. Nekem főleg félelem miatt nincs jogsim. Halt már meg nem egy ismerősöm autóbalesetben és akkor is lett majdnem baleset, amikor csak ültem egy autóban. A szembejövő előző autók sokszor nagyon későn térnek vissza a saját sávjaikba. Az ilyen dolgok sajnos kb elkerülhetetlenek, nem szívesen rántja el senki a kormányt, ha nem muszáj. Elég megnézni a halálos meg személyi sérüléses évi baleseti statisztikákat (jó tudom, hogy gyalog is lehet baleset, próbáltak már ilyesmivel bíztatni).
Erre rátesz még egy lapáttal az, hogy apám amikor ideges volt, vadállatként vezetett. Az sem nyugtat meg túlzottan, hogy jogosítványszerzéskor szinte mindenkit megbuktatnak az elején, engem meg még sosem buktattak meg még egyetem alatt sem soha semmiből, és lelkileg nehezen dolgoznám fel (jó, ezen mondjuk még túl tudnék lendülni).
Szóval ha lenne is jogosítványom, az autót valószínűleg nem nagyon szeretném beindítani, ha nem muszáj.
Nem tudom, miért képedek el még mindig, hogy mennyi ostoba gyökér van a világon?
Szerinted 30 fölött csak azért kell jogsi a férfinak, hogy a nő p*csáját vigye? Mennyire szűk látókörűnek kell ehhez lenni? 30 alatt egy ilyen típusú nőnek nincs ilyen igénye, vagy mi? 30 fölött számomra pl azért fontos, mert sokkal jobb és könnyebb kocsival bevásárolni, gyereket cipelni, kirándulni menni bárhová, vagy az orvoshoz járkálni. Nekem olyan f*az nem is kellene, aki így beszél egy nőről, hogy "játszótárs", meg hogy van bérlete, és tudja hol a megálló... Az ilyen embernek sosem lesz normális komoly kapcsolata.
A másik meg mi az, hogy 30 fölött gyakorin írogatni red flag?! És 30 alatt nem az? Vagy mitől gáz, hogy valaki itt feltesz egy kérdést? Mekkora p*csának kell lenni ahhoz, hogy valaki így gondolkodjon? Ha gáz ide írogatni, akkor az életkortól függetlenül gáz, szóval te is, aki ezt írtad, ugyanolyan gáz vagy, egy cseppet sem vagy különb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!