Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Nők, mi a legnagyobb red flag...

Nők, mi a legnagyobb red flag a tulajdonságaim között?

Figyelt kérdés

Aki nem tudná, a red flag a rossz jel, ami már gyanús, hogy egy hozzátok nem illő embert takar. Teljesen őszintén. Borzasztó kíváncsi lennék.

-171 cm magasság

-nincs jogosítvány

-programozással foglalkozik

-30 feletti

-videojátékokkal játszik

2023. nov. 18. 21:58
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim válasza:
Én a magasságot mondanám, de csak azért mert én 176 cm vagyok és engem zavarna, ha kisebb lenne nálam a párom (egyébként ha alacsonyabb lennék, akkor nem zavarna). Illetve a videójátékozás attól függ, hogy milyen mértékben... ha mondjuk függő vagy és jobban érdekelne az, mint a párod, akkor zavaró (vagy red flag), amúgy nem.
2023. nov. 18. 22:51
 12/54 anonim válasza:
Hogy kiírtad ezt a kérdést
2023. nov. 18. 22:56
 13/54 anonim válasza:
#10 Bocsi, én srácként írok most ide, én is ledöbbentem a válaszokon de ez van, én 185 vagyok ,nekem pl 170 cm alatti nő nem jöhetne szóba, ha tetszene sem, nem játszanék az érzéseivel, hogy flörtölök vele vagy ilyesmi, igyekeznék érzelemmentes maradni, direkt, hogy ne bántsam meg, csak barátság.
2023. nov. 18. 23:17
 14/54 anonim válasza:
Illetve azért írtam ide, mert én is programozok, és a nők nem szeretik az elektronikával foglalkozó férfiakat/fiúkat, ahogy tetszik. Pedig van akinek ez a hivatása, de lehet ezt hobbi szinten is űzni (ahogy én teszem), na mindegy.
2023. nov. 18. 23:19
 15/54 anonim válasza:
Nekem is a jogosítvány, meg a videojáték, ha nem csak játék, hanem függőség.
2023. nov. 18. 23:37
 16/54 anonim válasza:
Nem értem, hogy az miért probléma, ha nincs jogsija? Miért kéne minden férfinak kocsit vezetnie?
2023. nov. 18. 23:46
 17/54 anonim válasza:

Miért? A programozással való problémát megérted? :D

De a zsózsó azért csak nem büdös ami belőle van. :D

2023. nov. 18. 23:53
 18/54 anonim válasza:
Egy igazi férfinak nincsen jogosítványa, nem szorul mások engedélyére. Egyszerűen csak vezet.
2023. nov. 18. 23:54
 19/54 anonim válasza:
Szerintem egyikkel sincs gond. Ez a leírás illhet egy világsztárra ès egy sorozat gyilkosra is. Én ikább abból ítélek, hogy mi alapján hoztad meg a döntéseket az életében, ami a jelenlegi helyzetedhez vezetett.
2023. nov. 19. 01:44
 20/54 anonim válasza:

Szinte mindenki a jogsit írta red flag-nek, és nem értem, hogy mi probléma van azzal, ha egy férfinek nincs jogsija, ezért kérdeztem rá. A foglalkozását nem nagyon írták red flag-nek, arra miért kérdezzek rá?!

Tehát nem igazán értem a "támadásodat", gondolom te csak kötözködni jöttél ide 17-es...

16-os voltam

2023. nov. 19. 02:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!