A 30-as és 40-es éveikben járó, gyakorizó férfiak nagy része nem százas; incel, turbómagyar, rasszista vagy ezek kombinációi.
2023. nov. 19. 02:23
22/54 anonim válasza:
#21 Az "incel"-t, mint kifejezést, csak azok a nők szokták általában használni, akiknek nem szimpatikus egy adott pasi, és mint kifejezést, ezt találták elég sértőnek, hogy hozzávághassák, az incelt olyan férfiakra szokták használni, aki keresve sem talál szexpartnert, vagy kapcsolatot, pedig nagyon erőlködik. Nem hiszem, hogy ez sok esetben megtörténne, a másik kettővel egyet kell értsek sajnos.
2023. nov. 19. 02:26
23/54 anonim válasza:
#22 Én arra az incel különítményre gondoltam, akik komoly osztályöntudattal rendelkeznek, tehát önmagukra használják a kifejezést.
Szokásuk nem csak a kérdésükben büszkén vállalni, hanem minden kérdezőként írt hozzászólásukat is pl. "35F INCEL" szignóval ellátni. A válaszoló incelek is hasonló szignót használnak. Hátha valaki elfelejtette, hogy ők az aranycsapat tagjai... Az ismerkedés, az emberek és a tudomány rovatot is előszeretettel szemetelik tele az összeesküvés-elméletikkel és a siránkozásaikkal arról, hogy nem a hímsoviniszta természetük és alapvető kiállhatatlanságuk miatt vannak egyedül, hanem azért, mert minden nőnek csak 2 méter magas, multimilliárdos testépítő "gigachadek" kellenek, így "kompenzálásként az államnak kéne kirendelniük nekik nőket".
Nem kell sokat keresgélned itt a GYK-n, hogy rájuk bukkanj.
2023. nov. 19. 02:33
24/54 anonim válasza:
#23 Jaa, amiről beszélsz ez az új baromság, hogy pár férfi leírogatja minden válasza alá 2 sorral, hogy "28/F incel" "39/F incel" stb?
2023. nov. 19. 02:36
25/54 anonim válasza:
#24 Igen-igen, róluk! Sajnos egyre több van belőlük és egyszerre hiszik magukat díjnyertes humánetológusnak, szociológusnak és pszichológusnak.
2023. nov. 19. 03:05
26/54 anonim válasza:
A jogsira reagálva, szerintem, akinek ez Red flag, egyfajta ingyentaxiként szeretne tekinteni a pasira.
Nekem van jogsim és játszótársam is, de csak első alkalommal mentem érte. Azóta már tudja, melyik megállóban kell leszállni, van Lázár-bérlete és megoldja.
2023. nov. 19. 05:38
27/54 anonim válasza:
26: tévedsz, nem az ingyen fuvar kell, nem azért red flag a jogsi hiánya nálam. Van saját autóm, szívesen is vezetek, de szeretek autóval kirándulni menni és egy hosszú útnál jól jönne, ha megosztva tudnánk vezetni a párommal. Plusz mondjuk ha 3 kerülettel odébb lakik tőlem, lehet, hogy kocsival fél óra alatt átér hozzám, BKK-val pedig akár másfél óra is lehet.
2023. nov. 19. 06:24
28/54 anonim válasza:
Viszont az autó környezetszennyezőbb, mint a tömegközlekedés.
2023. nov. 19. 06:44
29/54 anonim válasza:
#1es vagyok.Hogy bővebben kifejtsem, a magasságoddal alapvetően nincs gond, bár sok nő 168-175 között van és annak ez biztosan red flag. A munkáddal se lenne baj, ha mellette hasznos és kreatív és nem unalmas hanem érdekes dolgokkal töltenéd a szabadidődet de mivel videójátékozol ezért teljesen kocka vagy ami egy óriási red flag, de a legrosszabb, hogy 30 felett vagy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!