Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Akar tőlem valamit, vagy mit...

Akar tőlem valamit, vagy mit szeretne? Nem tudom eldönteni

Figyelt kérdés

Több mint 2 hónapja megismerkedtem egy lánnyal, többször randiztunk, a 2. Randin elcsattant az első csók is, és párszor azóta már aludtam nála, viszont szex még nem volt, petting viszont igen. Mivel a munka miatt nem sűrűn tudunk találkozni, így csak hetente egyszer, vagy kétszer tudunk minőségi időt eltölteni, bár kondiban sokszor találkozunk, és beszélgetünk.

De abszolút nem érezném azt, hogy érdeklődne irántam, messengeren is van, hogy 3-4 óránként válaszol, viszont amikor találkozunk más, olyan mintha tényleg velem szeretne lenni. Lehet azért olyan amilyen, mert hogy sokan átbaszták, és fél hogy én is megtenném? Túlgondolom a dolgokat?

2023. nov. 5. 17:35
 1/7 anonim válasza:
nem
2023. nov. 5. 17:38
 2/7 anonim válasza:

Hogy tudtok ennyire a messengertől függni... Én sem válaszolok egyből, de ismertem olyan lányt aki naponta maximum kétszer válaszolt az üzeneteimre, pedig élőben jól elvoltunk és sokat beszélgettünk. Egyszerűen nem lóg mindenki 0-24 a telefonján és nincs mindenkinek ideje azt lesni hogy mikor tud válaszolni egy üzenetre.

Ha élőben érdeklődik irántad, nincs semmi gond.

2023. nov. 5. 18:06
 3/7 anonim válasza:

Az alapján amit írtál nem lehet sok okosat mondani...

Volt csók, petting, akkor szex miért nem, ennyi idő alatt? Ő nem akarja, vagy te vagy töketlen?

Messenger lényegtelen, úgy írod a 3-4 órát mintha sok lenne. Embernek van saját élete, dolga... Az a lényeges, hogy amikor veled van, rád figyel.

2023. nov. 5. 18:45
 4/7 NTBS válasza:
Kondi helyet is lehetne néha találkozni.
2023. nov. 5. 18:53
 5/7 anonim válasza:
Messzendzser,minőségi idő,és ezeknek van nőjük.
2023. nov. 5. 19:07
 6/7 anonim válasza:
Szűz,vagy meleg.
2023. nov. 6. 05:30
 7/7 anonim válasza:
Ezen a messengeres dolgon behaltam, ha valakit ismerek személyesen utána messengeren már csak a legfontosabb dolgokat intézem, nem ott éljük az életünket
2023. nov. 20. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!