Mi alapján tudtátok eldönteni, hogy mivel szeretnétek foglalkozni ?
Azt tudtam, hogy szellemi munkát szeretnék végezni és lehetőleg olyat, amit rajtam kívül kevesen tudnak és nagyon magas tudás kell hozzá.
Tudom mi az, amit szeretek tanulni, így abba kezdtem bele egyetemen.
A többi érdeklődési körömről tudtam, hogy hobbi (művészet, sport stb)
Egyébként az az érdeklődési kör sok szakon/karrierúon megtalálható ezért nem sikerült nagyon hamar rátalálni a számomra megfelelőre, de így utólag belegondolva nem értem miért nem volt a kezdetektől egyértelmű.
Elsődleges célom a logikus gondolkodás fejlesztése.
Nagyon magas szinten erre a matematika alapszak tökéletesen megfelel.
Mert látni kell, aki elvégzi a matematika alapszakot, olyan magas szintet ér el a logikai, tudományos gondolkodásban, hozzáállásban, hogy szinte bármit meg tud majd tanulni, ami komolyabb, precízebb gondolkodást igényel.
Én 3 diplomával a kezemben sem tudom mivel akarok foglalkozni. A leghalványabb lila gőzöm sincs róla és ez nem vicc.
Fogalmam sincs. Amikor az elsőt letettem még tudtam. Na az nem jött be, ill bejött de abból éhen halni lehet.
De ha az nem , akkor nem tudom mi.
így 10 éve egy olyan állásban vagyok amihez közöm semmi, lenézem megvetem az egészet-de hát valamiből élni kell.
"hogy miből vagy jó, "
Egy átlagember semmiben nem jó. semmi olyanban amiben ne lenne ezer másik is ugyanolyan jó. ez nem vezet sehova.
Az átlagember meg se próbál jó lenni bármiben is. A TV előtt rohadnak munka után, meg csavarognak a belvárosban, abból semmit nem fognak tanulni, sem fejlődni.
Mivel tudtam mit akarok, így könnyű volt megtalálni mit akarok.
" abból semmit nem fognak tanulni, sem fejlődni."
és ha mindenki tanulna meg fejlődne akkor ki kelne fel éjszaka hogy neked reggel friss zsömle legyen a boltban? Meg ki állna ott éjszaka a benziknkúton hogy tankolhass bármikor hm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!