Hány évesen és minek a hatására jöttetek rá, hogy mi az, amivel szeretnétek foglalkozni? (olyan munka, ami boldoggá tesz)
Figyelt kérdés
2017. márc. 10. 11:24
1/2 anonim válasza:
20-21 körül voltam, amikor egy SSCben dolgoztam adminisztratív pozícióban és lett egy projekt, amin részt vehettem és kaptam egy mentort is a csapatból. Ekkor döntöttem el, hogy szeretnék komolyabban projektmenedzsmenttel dolgozni, nagyon élveztem azt a feladatkört. Azóta sikerült megszerezni a megfelelő képesítéseket és tapasztalatot és ebben dolgozom. Van még hová fejlődnöm, de már most is nagyon szeretem, amit csinálok.
2/2 anonim válasza:
18 éves voltam, amikor először pattant ki a fejemből, hogy szeretnék (elektronikus) zenéket készíteni. Mindig is befelé forduló gyerek voltam így rengetegszer kapcsoltam ki a külvilágot zenehallgatással és nem tudatosan, de sokszor szétszedtem elemeire a zenéket a fejemben. 2006 szilveszterén fogadtam meg magamnak, hogy én el fogok kezdeni ez irányban informálódni. Akkor még viszonylag kevés infó volt a neten, de egy alap tudást összeszedve autodidakta módon tanultam meg mindent. Egy szó, mint száz: most már csak ebből élek, de bele kellett tenni 6-7 évet, hogy ebből valós, látható perspektíva legyen és meg tudjak belőle élni (és akkor sem biztos soha, hogy mit hoz a holnap). De jelenleg nagyon boldog vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!