Eljöttem a egyik helyről, a másikra meg még nem tudtam menni, és a kettő között meg várandós lettem. Szeretnék addig is egy kis pénzt keresni. Lentebb kiszedtem egy szöszzenetett a levélből amit kaptam. Átverés vagy érdemes vele foglalkozni?
Ez nem munka.
Gondolom majd ez után következik (ha válaszolsz), hogy csak egy ilyen kis "alapcsomagot" kell megvenned potom 30 ezer jó HUF-ért, majd leírja, hogy mostantól az a feladatod, hogy te is szervezz be madarakat, akik szintén fizetnek az "alapcsomagért".
az lesz a feladatod, hogy feladj aprohirdetéseket, olyat mint az övé, és a jelentkezőktől beszedj 800Ft-ot, majd átadd nekik, hogy mi lesz a feladatuk... az ami neked.
Átverés, megtévesztés, a törvény büntetni!
Nagyon gyorsan felejtsd el! Mégis milyen munka az, hol TE FIZETSZ azért, hogy dolgozhass? Ez úgy kamu, ahogy van, nehogy utalj...
Szépen hangzik, rá is vagy szorulva a pénzre, de akkor is csak megrövidítenek azzal a 800 forinttal.
"Nem egészen. 800 ft-ot kell átutalnom, meg kitölteni egy kérdőívet. Utána küld egy csomagot valóban."
Utána meg te is feladod ugyanazt a hirdetést, és megpróbálsz más emberektől kicsalni 800Ft-okat. És a "munkád" az lesz, hogy a kapott anyagot lemásold, és a megkapott 800Ft-ért továbbküldd.
Annyi a különbség eközött és a pilótajáték között, hogy itt van "termék". Ami nemhogy 800Ft-ot, de egy fabatkát sem ér. Ja, és esetleg van "második szint" meg továbbiak, amit a te "munkaadód" "munkaadójától" kapsz meg, és a te "beosztottad" "beosztottjának" fogsz majd "lemásolni".
Legalább 10-15 éve van ilyen "munka". Én azon csodálkozok, hogy van még bepalizható ember rá. Vagy van aki többször megeszi ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!