Hogy és mikor jöttetek rá, ha rájöttetek, hogy mivel szeretnétek foglalkozni? 16/l
Én ezt még nem figyeltem meg, hogy sokkal sikeresebbek. De amúgy van benne valami. /több idejük van képezni magukat/
Nekem meg tesómnak valahogy mindigs egyértelmű volt, hogy milyen irányba megyünk. Körülüttünk minden vagy szám.tech.-el vagy valamilyen mérnök volt. /tehát műszakis környezet/ Így ezt láttuk. Mikor tesóm választás előtt volt tudta melyik településre akar menni illetve azt tudta, hogy erektronikával akar foglalkozni. Ő most végez.
Én meg valahogy kiskoromba már ráéreztem, hogy mit hogy kell csinálni /lehettem olyan 4 éves mikor ismerősöknek magyaráztam, hogy ezt itt kell azt ott kell meg mikor valamit félre csináltak és nem tudták, hogy mi van én csináltam meg nekik :D/
Aztán mikor középsulit kellett választani anyáék azt mondták, hogy helybe kell maradnom, hiába nem akartam. Itt volt kereskedelmi szakközép és inormatika szakközép én meg úgy voltam, hogy inkább informatikát tanulok. Aztán benne ragadtam.
De az esetek túlnyomó többségében mindketten pozitív visszacsatolást kapunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!