Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Én vagyok az a férfi, akit...

Én vagyok az a férfi, akit minden nő melegen ajánl az ismerőseinek. Kinek van kedve ismerkedni velem?

Figyelt kérdés

Többször kaptam ilyesmi visszajelzéseket különböző nőktől (nem, nem csak idősebbektől...):

"Jó parti vagy, egyszer valaki majd jól jár veled"

"Rendes, jólelkű srác vagy, megérdemled, hogy boldog legyél"

"Úgy látom, te igazán szeretnél kapcsolatot, meg fogod találni aki hozzád való"

Ezzel csak annyi a baj, hogy van ezeknek a mondatoknak folytatása is, amit viszont soha nem mondanak ki, éspedig úgy hangzik: "Csak nem én/nem velem"

Az egyik kérdésem, hogy mi van ezek mögött a visszajelzések mögött?

A másik pedig, hogy van-e kedve valakinek ismerkedni velem? Ha pedig nem, miért nem?

32F

2023. okt. 21. 18:57
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim válasza:

47 vagyok én azóta egy jót aludtam, köszönöm a többieknek, hogy tartották a frontot.

Kérdező kijelölöd azt a mondatomat, hogy sokan segíteni jönnek ide. Mi ezzel a bajod?

Attól még szórakozhatok is engedtessék meg nekem ez az úri mulatság, csak nem mások kárára, meg hát tanulságos is az ilyen embereket megismerni mint te. Én nem minősítelek, megteszi azt a viselkedésed.

Az éjszakai kommenteket olvasva én meg az asszony megbeszéltük itthon, hogy veled (sem) szeretnénk hármasban csinálni, se elölről se hátulról, hiszen te magad mondtad, hogy dugni nem akar veled senki hát dugd el magad szépen.

Nagyon át kellett gondolnom, hogy a provokáló szövegedre ne jöjjön elő bennem a férfiállat, pedig olyan jó sértések jutottak eszembe hiszen folyamatosan pattogott a labda, de nem akartam lesüllyedni a szintedre ember.

Ha kijózanodsz majd önmagadtól akkor inkább magadban keresd a problémáid gyökerét, ha alapos önvizsgálatot tartasz hidd el megtalálod, hiszen full intelligens vagy és egy melegen ajánlott jó parti.

Csáó. Szebb napokat!

2023. okt. 23. 07:28
 52/58 A kérdező kommentje:
Szia! Azt hittem, már nem is szeretsz! Úgy eltűntél tegnap éjjel! 🥰
2023. okt. 23. 10:53
 53/58 anonim válasza:
Fel is jelentselek szexuális zaklatásért??
2023. okt. 23. 14:23
 54/58 anonim válasza:
Ez a kérdező nagyon idegesítő. Értem miért nincs nő
2023. okt. 23. 14:26
 55/58 anonim válasza:
Jól elfoglalkoztatjátok egymást 😂
2023. okt. 23. 14:30
 56/58 A kérdező kommentje:
Olyan kiegyensúlyozott lettem, hogy megtaláltalak! Köszönöm, hogy vagy nekem! Tudtam, hogy megéri ide feljönni és megtalálom életem párját! 😍
2023. okt. 23. 14:35
 57/58 anonim válasza:
Szánalmas
2023. okt. 23. 15:56
 58/58 anonim válasza:
Te vagy az Máté?
2023. okt. 23. 16:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!