Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Én vagyok az a férfi, akit...

Én vagyok az a férfi, akit minden nő melegen ajánl az ismerőseinek. Kinek van kedve ismerkedni velem?

Figyelt kérdés

Többször kaptam ilyesmi visszajelzéseket különböző nőktől (nem, nem csak idősebbektől...):

"Jó parti vagy, egyszer valaki majd jól jár veled"

"Rendes, jólelkű srác vagy, megérdemled, hogy boldog legyél"

"Úgy látom, te igazán szeretnél kapcsolatot, meg fogod találni aki hozzád való"

Ezzel csak annyi a baj, hogy van ezeknek a mondatoknak folytatása is, amit viszont soha nem mondanak ki, éspedig úgy hangzik: "Csak nem én/nem velem"

Az egyik kérdésem, hogy mi van ezek mögött a visszajelzések mögött?

A másik pedig, hogy van-e kedve valakinek ismerkedni velem? Ha pedig nem, miért nem?

32F

2023. okt. 21. 18:57
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim válasza:
Én “ moyennement rare” kérem. Köszönöm.
2023. okt. 21. 22:43
 12/58 anonim válasza:

Egyetértek a 10-essel. Mi alapján ismerkednénk veled ha nem tudunk rólad semmit? Külső megítélések és visszajelzések alapján?

Kit érdekel, ki mit mond rólad?

Te mit tartasz magadról?

2023. okt. 21. 22:46
 13/58 anonim válasza:
Tanulj meg szemezni, flörtölni. Érj hozzá a nőhöz: fogd meg a kezét, puszild meg vagy valami. A távkapcsolat rossz alap, találkozz vele, legyen élő a kapcsolatotok. Minden nőnek udvarolj 18-tól felfelé, gyakorolj. Szavakkal, kacsintással, kétértelmű megjegyzésekkel, viccekkel is el lehet indítani egy nő fantáziáját és akkor már nem a jófiút látják benned, hanem A férfit.
2023. okt. 22. 06:37
 14/58 anonim válasza:

"A probléma csupán az, hogy akiből vonzalmat váltok ki, abból nem akarok vonzalmat kiváltani. Akiből pedig szeretnék, abból pedig nem tudok."

Nézd meg milyen képet mutatsz magadról másoknak. Lehet, hogy egy unalmas jófiút játszol aki így olyan nőket vonz akiket te nem akarsz.

Nézd meg milyen típusú nő jön be neked mi a te eseted és az ilyen nők milyen férfihoz vonzódnak? Te olyan vagy amilyet ők szeretnének ? Érdekessé tudod tenni magad számukra?

És végül nézd meg azt is milyen magasra tetted a mércét. Nem irreálisak az elvárásaid?

2023. okt. 22. 09:40
 15/58 anonim válasza:
Olyan kis mama kedvence lehetsz.Legyél tökösebb,mert így szűzen fogsz meghalni.
2023. okt. 22. 12:44
 16/58 anonim válasza:
Milyen a mama kedvence?
2023. okt. 22. 12:45
 17/58 anonim válasza:
#15 Jófiú.Anyucival megy mindenhova,szombat este is otthon ül és együtt nézik a török szappanoperákat,közben meg pulcsit kötnek.
2023. okt. 22. 12:50
 18/58 anonim válasza:

A mama kedvence nem férfi a nők szemében. Inkább mint egy barátnő.. férfitestben.

Nekem van egy ilyen munkatársam. Mindenki kedveli. Az idősebb nők egyenesen imádják. A fiatalok is mert viszonylag jóképű. Jófiú, kedves, segítőkész, beszélgetős, amolyan mindenkit megértő. Az a baj hogy nincs egyénisége. Vagy legalábbis nem mutatja ki mi van benne, nem látjuk a valódi énjét.

Mindenkinek meg akar felelni, de így olyan nőies, mert a legtöbb nő ilyen egy munkahelyen, sokan társaságban is. Elrejti a hibáit, tökéletesnek akar látszani, de így nincs benne semmi egyedi. Unalmas, igen.

2023. okt. 22. 13:24
 19/58 A kérdező kommentje:

#10, 12 Nem fogom magam polírozni annál jobban, mint amennyire már megtettem. Tudom, hogy a világ nem így működik, az önmarketing mindig is többet jelentett, mint a valódi teljesítmény, de nekem ettől hányingerem van.

A személyiségemről pedig annyi már a kérdésből is kiderült, hogy általában kedvelnek, férjhez is mennének hozzám, csak dugni ne velem kelljen... Nem elég ennyit tudni első körben?

2023. okt. 22. 14:08
 20/58 anonim válasza:

19. Már tudom miért nem kellesz senkinek...

Dehogy kedvelnek, csak kedvesen próbálnak elhajtani!

Amúgy amit most itt leművelsz az valóban sokat elárul a személyiségedről!

2023. okt. 22. 14:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!