Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Én vagyok az a férfi, akit...

Én vagyok az a férfi, akit minden nő melegen ajánl az ismerőseinek. Kinek van kedve ismerkedni velem?

Figyelt kérdés

Többször kaptam ilyesmi visszajelzéseket különböző nőktől (nem, nem csak idősebbektől...):

"Jó parti vagy, egyszer valaki majd jól jár veled"

"Rendes, jólelkű srác vagy, megérdemled, hogy boldog legyél"

"Úgy látom, te igazán szeretnél kapcsolatot, meg fogod találni aki hozzád való"

Ezzel csak annyi a baj, hogy van ezeknek a mondatoknak folytatása is, amit viszont soha nem mondanak ki, éspedig úgy hangzik: "Csak nem én/nem velem"

Az egyik kérdésem, hogy mi van ezek mögött a visszajelzések mögött?

A másik pedig, hogy van-e kedve valakinek ismerkedni velem? Ha pedig nem, miért nem?

32F

2023. okt. 21. 18:57
1 2 3 4 5 6
 1/58 anonim válasza:

Mit jelent az, hogy jó parti? Mire értik az ismerőseid?

Mondjuk lehetsz jó parti ha intelligens vagy kedves odaadó jóképű stb de csóró vagy akkor az illető aki ezt mondja neked esetleg az anyagi hátteret hiányolja?

Csak próbálok együtt gondolkodni veled ez a kérdés engem is érdekelne

2023. okt. 21. 19:04
 2/58 anonim válasza:
Szóval alkalmatlan vagy egy hetero kapcsolatra, meleg barátnak ajánlanak, okés értjük Pityuka :D
2023. okt. 21. 19:07
 3/58 A kérdező kommentje:

#1 Ezt a kifejezést talán pont egy idősebb nő használta. Jó szakma, garantált átlag feletti keresettel, intelligens, jóképű ugyan nem vagyok (bár ugyanez a nő használta a "jóképűnek mondható" kifejezést is 😅), de az átlag szintet bőven megütöm, jól öltözött, ápolt, magas.

Szerintem ez egy átlag nő számára kimeríti a jó parti fogalmát.

A probléma az, és ezt biztosan tudom, hogy a legtöbb nőből nem váltok ki szexuális vonzalmat, kivéve ha pont az esete vagyok.

#2 Hahaha. Sejtettem, hogy valaki ki fogja szúrni és lecsap a lehetőségre. 🤣 De mire én észrevettem, már nem volt kedvem átírni.

2023. okt. 21. 19:18
 4/58 anonim válasza:

"A probléma az, és ezt biztosan tudom, hogy a legtöbb nőből nem váltok ki szexuális vonzalmat, kivéve ha pont az esete vagyok."

De hát baszki ezzel mind így vagyunk! Én sem akarok minden nőből szexuális vonzalmat kiváltani na még mit nem! Elég csak azokból akiket én is akarok!

2023. okt. 21. 19:35
 5/58 anonim válasza:

Valószínű aki mondja annak bejössz, csak esetleg fiatal vagy hozzá, vagy férje van stb, stb.

"A másik pedig, hogy van-e kedve valakinek ismerkedni velem? Ha pedig nem, miért nem?"

Nekem lenne, de én már öreg vagyok hozzád. Ezért nem!

53/N

2023. okt. 21. 19:44
 6/58 anonim válasza:
Értem, szóval a nagy kínálatban nem tudtál választani, ezért ide jöttél nőért kuncsorogni 😂.
2023. okt. 21. 19:51
 7/58 A kérdező kommentje:

#4 Ezzel én is így vagyok. A probléma csupán az, hogy akiből vonzalmat váltok ki, abból nem akarok vonzalmat kiváltani. Akiből pedig szeretnék, abból pedig nem tudok.

És sajnos szinte mindig ez van, nem találja meg a kereslet a kínálatot.

#5 Nincs teljesen kizárva, de nem gondolnám. Ez inkább lekoptató szöveg.

2023. okt. 21. 19:56
 8/58 anonim válasza:

Ezek tipikus lekoptatós dumák! Magyarul annyit jelent, hogy nem akarnak megsérteni egy durva visszautasítással, ezért inkább mondanak valami szépet csak hagyd békén őket!

A leírtak alapján meg nem lehet megmondani, hogy miért nem ismerkednék veled vagy éppen ismerkednék-e veled. Mivel magadról semmit nem írtál...

2023. okt. 21. 19:56
 9/58 A kérdező kommentje:
#8 Olvass tovább. Pár dolog azért van a kommentek közt.
2023. okt. 21. 20:33
 10/58 anonim válasza:

9. Elolvastam azt is, de azok csak külső tulajdonságok kivéve a jó kereset, de az sem téged jellemez és az intelligens meg szintén olyan, hogy kinek mi az intelligens...

Ez így 0 infó.

2023. okt. 21. 20:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!