Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Én vagyok az a férfi, akit...

Én vagyok az a férfi, akit minden nő melegen ajánl az ismerőseinek. Kinek van kedve ismerkedni velem?

Figyelt kérdés

Többször kaptam ilyesmi visszajelzéseket különböző nőktől (nem, nem csak idősebbektől...):

"Jó parti vagy, egyszer valaki majd jól jár veled"

"Rendes, jólelkű srác vagy, megérdemled, hogy boldog legyél"

"Úgy látom, te igazán szeretnél kapcsolatot, meg fogod találni aki hozzád való"

Ezzel csak annyi a baj, hogy van ezeknek a mondatoknak folytatása is, amit viszont soha nem mondanak ki, éspedig úgy hangzik: "Csak nem én/nem velem"

Az egyik kérdésem, hogy mi van ezek mögött a visszajelzések mögött?

A másik pedig, hogy van-e kedve valakinek ismerkedni velem? Ha pedig nem, miért nem?

32F

2023. okt. 21. 18:57
1 2 3 4 5 6
 21/58 A kérdező kommentje:
#18 Jól leírtál. Igen, ez vagyok én. Az idősebb nők különösen imádnak! De soha senki nem mondta még, hogy mama kedvence lennék. Pedig van pár ember, aki biztosan megmondaná, ha így lenne, ennél keményebbeket is mondtak már. Sőt, valójában nem túl jó a kapcsolatom anyámmal. Plusz azt azért nem mondhatnám, hogy ne lenne személyiségem és egyáltalán nem akarok mindenkinek megfelelni, abból már kinőttem.
2023. okt. 22. 14:13
 22/58 A kérdező kommentje:
#20 Nem tudom mi a problémád, leírhatnád. Vagy a "dugni ne velem kelljen" félmondat nem tetszett? Szeretek nyersen fogalmazni. Ha selyempapírba csomagolod a sz.rt, az attól még sz.r marad.
2023. okt. 22. 14:16
 23/58 anonim válasza:

22. Nem az a félmondat nem tetszett, hanem az ahogy viselkedsz!

Baromira nem elég az ember megismerésére egy külső tulajdonságokból összeállított valami. És te ez alapján várod el, hogy válaszoljanak a kérdésedre! Erre így nem lehet válaszolni, de ezt már leírtam párszor!

Te meg csak hajtogatod a hülyeségedet, hogy de már pedig ennek elég kell lenni...

Hát köszi, ebből nekem lejött, hogy nem akarnék veled még beszélgetni/barátkozni sem!

2023. okt. 22. 14:30
 24/58 anonim válasza:

24. Biztos, hogy troll vagy!

Senki nem lehet ilyen hülye.

Vagy neked elég ha ránézel egy emberre látod a külsejét és rögtön eldöntöd, hogy szimpatikus-e vagy nem???

Mert ha igen, hát akkor az megint csak sok mindent elmond rólad...

Amúgy meg nem vagyok a cicád, de látom még bunkó is vagy a sok jó tulajdonságod mellé amiket mind leírtál!

2023. okt. 22. 14:52
 25/58 A kérdező kommentje:
#25 Igen. Írtam is, hogy nyers vagyok néha és tudok kifejezetten bunkó is lenni. Ez itt névtelenül, írásban sokkal jobban átjön, élőben közel sem ennyire éles. De ha valaki (férfi vagy nő, mindegy nekem) így beszélne velem, ahogy te, élőben is leugatnám.
2023. okt. 22. 15:00
 26/58 anonim válasza:

26. Te kezdted ember!

Azzal, hogy elvárod a normális választ a kérdésedre 0 info alapján!

Erre így nem lehet normális választ adni!

Én egyáltalán nem voltam bunkó veled az első válaszomban, te meg rögtön amikor válaszoltál rá!

Én normálisan megmondtam, hogy nem lehet válaszolni a kérdésedre!

2023. okt. 22. 15:04
 27/58 anonim válasza:

Hát kedves kérdező, nem biztos, hogy az alamuszi nyuszi nagyot ugrik pejoratív értelemben bejön másoknak. Csak addig vagy kedves jófiú, amíg fel nem piszkálják valósnak vélt sértésekkel az önbecsülésed, S akkor agresszív támadásba mész át. Nyersen fejezed ki magad, ez folytott agresszióra utal, van itt sok más baj is, azért nem akarsz magadról többet elárulni, mint amit mások mondanak rólad. De ez csak azt mutatja, milyennek akarod láttatni magad valójában.

Hát a kérdésedre a válaszom ezek után:

Azért nem tetszel a nőknek mert nem vagy rendben magaddal, az ilyentől én is sírva menekülnék, szerintem menj szakemberhez.

2023. okt. 22. 15:32
 28/58 anonim válasza:

Élőben nem éles, ha valaki bunkó?

Dehogynem!

Legfeljebb te nem veszed észre.

2023. okt. 22. 15:36
 29/58 anonim válasza:

Szeretek nyersen fogalmazni...

Ki vagy te? Puzsér? Tartalom is kéne a nyers fogalmazásba!

2023. okt. 22. 16:26
 30/58 A kérdező kommentje:

# Az utolsó néhány válaszolónak

Tudom, undorító szarember vagyok, hallottam már ezen az oldalon párszor. 🥱

Most szarul kellene éreznem magam?

Bónusz kérdés: Milyen kínhalált kívántok nekem a szaremberségem miatt?

2023. okt. 22. 16:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!