Én vagyok az a férfi, akit minden nő melegen ajánl az ismerőseinek. Kinek van kedve ismerkedni velem?
Többször kaptam ilyesmi visszajelzéseket különböző nőktől (nem, nem csak idősebbektől...):
"Jó parti vagy, egyszer valaki majd jól jár veled"
"Rendes, jólelkű srác vagy, megérdemled, hogy boldog legyél"
"Úgy látom, te igazán szeretnél kapcsolatot, meg fogod találni aki hozzád való"
Ezzel csak annyi a baj, hogy van ezeknek a mondatoknak folytatása is, amit viszont soha nem mondanak ki, éspedig úgy hangzik: "Csak nem én/nem velem"
Az egyik kérdésem, hogy mi van ezek mögött a visszajelzések mögött?
A másik pedig, hogy van-e kedve valakinek ismerkedni velem? Ha pedig nem, miért nem?
32F
És téged ajánlanak a nők az ismerőseiknek melegen?
Akkor veled ellentétben a női ismerőseid intelligensebbek nálad, na de akkor itt a paradoxon, hogy miért is ajánlanak téged, ha ismernek? Te magadat minősítetted magad, mi itt nem tettük azt.
Tudod mit, én azt kívánom neked, hogy éljél csak nagyon sokáig, legalább 100 évig, s szenvedj csak magaddal megérdemled magad 🤣🤣🤣
Gondolom azt akartad írni, hogy az ismerőseim még nálam is hülyébbek, csak utóbb rájöttél, h engem políroznál vele, ezért lett ilyen kusza a mondatod. 😆
Honnan tudod, hogy szenvedés lenne egyedül? Unalmas langyos víz lenne az életem, viszont sok idegeskedéstől megkímélném magam. Jó nem lenne, de szenvedésnek azért nem nevezném.
Mit nem értesz ember? Mi ebben a kusza?
Az ismerőseid intelligensebbek mert finoman fogalmaztak rólad.
Aki intelligens az nem beszél nyersen és bunkón.
Tud asszertíven kommunikálni másokkal.
Ja és a szart nem csomagoljuk semmibe mert egyszerűen nem hányjuk rá embertársainkra ennyi.
33. Na most még az is kiderült, hogy intelligens sem vagy!
Szóval hazudsz is magadról.
Ne csodálkozz ha mindenki elhajt!
Hmmmm, soha nem kell csalódnom a gyakorira feljáró emberekben. Különösen a nőkben nem. Borzasztó ez az indulatoskodás, személyeskedés. Nem hiába mondják, hogy nőkkel vitatkozni nem lehet. Érzelmek alapján reagálnak mindig, nem logika alapján. Így "meggyőzni" sem lehet őket addig, amíg az érzelmeik meg nem változnak. Ez pedig legfeljebb másnap lehetséges, amikorra lenyugodtak.
Roppant módon érdekes az intelligenciáról alkotott fogalmatok is, biztosan nem a szótári definíció alapján van. Persze a szótárat férfiak írták, hát ez a baj, ugye!
intelligens [intëligëns v. inteligens] melléknév -en, -ebb [e, e]
1. Olyan <személy>, aki a jelenségek lényeges vonásait felismeri, a dolgok közötti összefüggéseket meglátja, és a tényeket helyesen ítéli meg; értelmes. Intelligens ember.
2. Ilyen személytől származó, hozzá tartozó; fejlett intelligenciára valló. Intelligens arc, felelet, írás, kérdés; intelligensen beszél, gondolkodik. Gitta nagy, nyurga lánnyá nőtt, kerek, intelligens, fölényes szemekkel. (Babits Mihály)
3.* Tanult, felsőbb iskolákat járt, művelt, ill. az értelmiséghez tartozó <személy>.
4.* (átvitt értelemben) Tanulékony <állat, kül. ló, kutya>.
34 voltam és férfi
Örülök hogy nőnek néztél
Tehát aki neked nem tetsző választ ad az egy felháborodott nő, aki meg egyetért veled az férfi.
Érdekes.
Unatkozzál már máshol jó és ne minősítsd már a gyakorisokat, mert van aki segíteni jön ide és nem szórakozni.
"Unatkozzál már máshol jó és ne minősítsd már a gyakorisokat, mert van aki segíteni jön ide és nem szórakozni."
Szépségem... Ez igaz lehet, de rád biztosan nem. Ugyanis ha így lenne, már rég továbbálltál volna és nem pazarolnád az időd a magamfajta aljas, provokatív alakokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!