Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok! incel srác vagyok,...

Lányok! incel srác vagyok, valaki szeretne ismerkedni?

Figyelt kérdés

2023. okt. 2. 00:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/75 A kérdező kommentje:
és te minek vagy itt ha nem akarsz velem ismerkedni?
2023. okt. 4. 23:44
 42/75 anonim válasza:
#39 Te már csak tudod, baszki. A legtöbb ismerősöm létminimum alatt él, hónapról-hónapra, nem érdekel a pénz kapcsolatépítéskor. Az meg minek fájjon, ha a párom alacsonyabb nálam?
2023. okt. 4. 23:45
 43/75 anonim válasza:

Nem tűnik fel, hogy SENKI se akar veled ismerkedni, mert degenerált vagy? :P Az összes válaszoló csak azért van itt, hogy fényt vigyen az egybites világképedbe, ahol minden nő Vajna Timike meg Várkonyi Andi.

De te sem válaszoltál arra, hogy miért gondolod azt, hogy van olyan nő, aki egy nőgyűlölő szektással akar ismerkedni.

2023. okt. 4. 23:47
 44/75 A kérdező kommentje:

43

nagyon gyorsan kérjél bocsánatot mert ezt a stílust én nem tűröm el

2023. okt. 4. 23:54
 45/75 A kérdező kommentje:
tedd fel youtubera hogy letérdelve elnézést kérsz hogy megszülettél és linkeld ide
2023. okt. 4. 23:55
 46/75 anonim válasza:
2023. okt. 4. 23:59
 47/75 anonim válasza:

A kérdező el értek egyet elképesztően irreális elvárásai vannak a nőknek a közösségi média és a média okán. Nekik csak 185 cm magas kigyúrt gazdag vicces kockás hasú Chad jöhet szóba.

37F incel

2023. okt. 5. 05:01
 48/75 anonim válasza:
Te nem vagy normális. Ilyen lelkiálapottal ne is próbálj ismerkedni
2023. okt. 5. 08:00
 49/75 anonim válasza:

Abban van igazság, hogy a chad archetipus leginkább nyugaton és angolszász illetve északi területeken elvárás a nők részéről.

Kelet-Európában vagy délen nem azt látom, hogy kizárólag azt a típust tartanák jópasinak a nők, részben mivel faji ok miatt kevesebb ilyen férfit tudnak kiállítani ezek a térségek és inkább a filmekben gyönyörködnek egy Brad Pittben vagy Chris Hemsworthban és hasonlókban. A való életben nem sűrűn látnak ilyen pasit az utcán Kelet-Európában de Dél-Európában sem. Persze ha egy épp arra járó turista Chad fel akarná őket szedni akkor simán benne lennének.

Ezt tapasztalatból írok, itthon többször mondták a lányok, hogy helyes vagyok. Ezután elköltöztem egy angolszász országba. Ott meg rám se néztek 10 év alatt a nők.

Valóban a jelleg, a rassz ilyen sokat számít a jóképűségben.

2023. okt. 5. 09:07
 50/75 anonim válasza:

49-es te hol élsz? Kelet európában RENGETEG Chad van, gondolj csak Giga-Chad-re ő pl. orosz, szerinted az angolszász? Ez egy akkora hülyeség volt amit írtál.

Mo-n is rengeteg Chad van.

37F incel

2023. okt. 5. 10:35
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!