Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok! incel srác vagyok,...

Lányok! incel srác vagyok, valaki szeretne ismerkedni?

Figyelt kérdés

2023. okt. 2. 00:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/75 anonim válasza:

Jaj, 10, ne add már itt a mártírt, te elolvastad ezt a kérdést? Azt ne mondd már, hogy egy ilyen ismerkedési szövegtől bármi pozitívat kellene várnia az embernek.

Vagy szerinted tök okés amit ide kiírt?

2023. okt. 2. 11:09
 12/75 anonim válasza:
Miért ismerkednék egy olyannal akiről annyit tudok, hogy az önbecsülése a béka segge alatt van, semmi mást? Aki olyan idióta, hogy egy ilyen hülye jelzővel azonosítsa magát és így mutatkozzon be... hát nem is tudom mit kell még mondanom
2023. okt. 2. 11:15
 13/75 anonim válasza:

Semmi gond nincs vele !

37F Incel

2023. okt. 2. 11:15
 14/75 anonim válasza:
#10-es, aki tényleg rendben van külsőre/ belsőre (de leginkább belsőre) azt mégis hogy lehet, hogy kerülik a nők? :)
2023. okt. 2. 11:16
 15/75 anonim válasza:

14es azért mert a nőknek irreális elvárásai vannak!!!

37F incel

2023. okt. 2. 11:19
 16/75 anonim válasza:

#15, szerinted mik ezek az elvárások?

(Amúgy tényleg komolyan kérdezem, nem provokáció céljából, de az ilyen kérdések alatt mindig azt látom incelektől hogy az ilyen teljesen extrém elvárásokat ismerek csak nőktől, a normálisabb nőkét meg egyeltalán nem ismerik)

2023. okt. 2. 11:21
 17/75 anonim válasza:

16-os mondom az elvárásaikat:

- Minimum 180 cm magas légy de manapság inkább minimum 185 cm. Akkor is ha ők 5-10-15-20-30 centivel alacsonyabbak.

- Legyél sportos, izmos.

- Legyél divatos, menő.

- Legyen menő autód.

- Legyen menő lakásod, lehetőleg nyaralód.

- Nettó minimum 1 millát keress.

- Legyen sok barátod, ismerősöd.

- Utazzál évente 4-5x, síelj, teniszezz, golfozz.

És akkor még nem is mentem bele hogy mennyi egyéb....

Irreális!

2023. okt. 2. 11:33
 18/75 anonim válasza:

"Semmi gond nincs vele !"

Nem?

Azzal indít, hogy "nincs életem", ami lássuk be, elég rossz felütés:D

Aztán megoszt némi infót a pszichés zavarairól, a szexuális életéről (ahol kb a maszturbálást hobboként jelöli meg) és magára aggat még 2-3 erősen negatív jelzőt.

Ha szerinted ez okés, akkor nem a nők miatt vag yincel, barátom:D

Vagy te meg szoktad venni azt, amire az eladó az tmondja, hogy "hát ez még akkor sem volt jó amikor működött, de amúgy tönkre van menve, garancia nincs rá, cserébe drága is". Jó vásárnak tűnik neked?:D

2023. okt. 2. 11:56
 19/75 anonim válasza:

#2:

🤣

2023. okt. 2. 12:05
 20/75 anonim válasza:

#17-es, szerintem ez akkor is irreális :)

Mármint nyilván irreális elvárások de az is, hogy egy nő ilyet elvárjon tőled. Csak a nő ismerőseimből kiindulva meg tudlak cáfolni.

Nyilván a magassággal nem tudsz mit kezdeni, az meg, hogy legyél sportos szintén eléggé egyéni prioritás dolog. Sokaknak bejönnek pl a mackó alkatú pasik is.

Az anyagiakkal kapcsolatos elvárások alapján muszáj megkérdeznem, hogy te milyen nőkkel ismerkednél? Mert szintén csak ismételni tudom magam, hogy nem minden nőnek elvárások ezek, ha meg igen, akkor egy aranyásó 🤷🏻‍♀️

Lejjebb kell tenni az elvárásokat ha te sem tudsz mit nyújtani

2023. okt. 2. 12:07
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!