Lányok! incel srác vagyok, valaki szeretne ismerkedni?
Megjegyzem, pont most írt ki egy 37 éves incel eg yolyan kérdést, hogy hol ismerkedhetne nőkkel akiknek budai ingatlanuk van:D
Csak az aranyásásról jutott eszembe....
#17 Ebből a felsorolásból egyik kitétel se érdekel.
Ja, tudom már, szerinted és a kis szektahaverjaid szerint transz férfi vagyok, aki még nem ébredt öntudatra. -.-
A nőknek vannak irreális elvárásaik, de ti akartok mindenféle felső tízezerből érkező, milliárdos örökösnőt összeszedni, aki babakora óta ahhoz van szokva, hogy aranykanállal kapja a tejbepapit... Mert kb. ennél a rohadt szűk 1 %-nál jelennek meg az általatok felsorolt kívánalmak.
A lakosság jó 60%-a örül, ha a hó végén még él. Tudjátok mikor alapvetés náluk a kocsi, a nyaraló, a síelés vagy a nettó egy millás fizetés, amikor olyanokon gondolkodnak, hogy a fűtést fizessék be, kaját vegyenek vagy gyógyszert.
11. Miért? Az őszinteség, mint állítólagos belső érték, stimmel.
Ja, hogy ez sem jó? ...
Jaj, 25, ne légy már ennyire demagóg:D
Olyanról hallottál már, hogy valaki pozitívat mond magáról.. de nem hazudik?
Tudom, ezt nehéz elképzelend..
Szerintem a kérdező jófej és legalább őszinte.
De persze ez nem vonzó a nőknek mert nekik a macsó nagydumás kamugépek kellenek inkább.
A kérdezővel nincs baj, annál inkább a női ízléssel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!