Lányok! incel srác vagyok, valaki szeretne ismerkedni?
Ennyi erővel egy gyilkos is lehet őszinte, de az még nem menti fel. Jó dolog az őszinteség, de az még kevés.
"amit tudni lehet rólam: nincs életem, szociális fóbiás vagyok, nincsenek barátaim, lusta vagyok, szabadidőmben játszok és maszturbálok, ja és szűz vagyok"
Egy nőről se hallottam, láttam vagy olvastam, akit lázba hozott volna egy otthon ülős férfi. Ha el akarsz ijeszteni egy nőt, ez a legegyszerűbb módja. Lehetsz őszinte, jószívű, kedves stb. de ez ebben az esetben jelentéktelen.
Olvass már utána, hogy mit jelent a feminizmus 🤡🤡
Igazából így a válaszaid alapján baromira nőgyülőlnek és ostobának is tűnsz, azon kívül, hogy nincs életed nem tudtunk meg rólad semmit.
Ha nem ezzel az inceles gyokerkedessel jöttél volna elsőre, hanem mondjuk azzal, hogy 22 éves vagy, Dunakesziről, szeretnél ismerkedni és a kedvenc ételed a spagetti/ szereted a kutyákat / bármi érdeklődési kör ami nem matyizás és kockulás mint egy 13 éves kisfiú, simán lehet, hogy valaki azt mondta volna, hogy persze.
Nem értem az ilyen palik miért csodálkoznak, hogy senki még egy bottal sem akarná megpiszkálni őket.
Az meg, hogy magasságon és farokméreten rugózol továbbra is baromi gyerekes. Lehetnél 220 centi nagy fasszal ha közben meg fejben vannak problémáid 🤷🏻♀️
Nem egy 150-160 centis férfi ismerősöm él kiegyensúlyozott párkapcsolatban, ha nekik megy neked is mehetne...
Ha így reagálsz arra hogy ha egy nő hozzád szól miért tetted fel egyeltalán a kérdést? xddd
Konkrétan tippeket írtam neked hogy hoyg ismerkedj mert egyedül nem megy xdd
Mindig mások magasságán meg farokméretén rugóztok. Valljátok be, hogy látens melegek vagytok, és mindenki boldog lesz! (A normális meleg pasikon kívül, akiknek ápolgatnia kéne a lelketeket.)
Nem érdekel, milyen magas a pasi, nem érdekel, mekkora a farka, az se érdekel, ha egy kartondobozban lakik az aluljáróban, de az ilyen csőlátású tajparasztoktól hányok.
"Nem érdekel, milyen magas a pasi, nem érdekel, mekkora a farka, az se érdekel, ha egy kartondobozban lakik az aluljáróban, "
mekkora kamu
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!