A társkeresőkön miért nincsenek rendes lányok?
2 év tinderezés és 1 év fb társkereső (kisebbeket is próbáltam, butterfly, boo, veggly, badoo) után ezt tapasztaltam.
Egyszer beszélgettem, találkoztam egy zongorás csajjal, neki volt egy keramikus barátnője és azóta nekem ez az emberi minőség a mérce. Persze őket nem társkeresőn láttam, hanem én kezdtem őket követni stb. Ők mondták, hogy sosem voltak ilyen appon.
Azt láttam bennük, hogy jó családból jönnek (manapság már ez nagyon ritka, hogy a szülők tényleg szeretik, törődnek a gyerekükkel és nem túlkényeztetik vagy elhanyagolják, hanem figyelnek rá), érzékenyek, értelmesek, szelídek, szerények, alázatosak, lehet velük kommunikálni (!), nyitottak, törődnek a másikkal, bárhonnan is jött, nem néznek le senkit, soha senkiről nem szólnának egy rossz szót sem (persze ez túlzás, ha valakit bántanak, érthető, nem kell szentnek lenni, de értitek, nem irigykednek, pletykálnak, méregetik magukat másokhoz), kifinomultak.
Van bennük valami nemes, ami már nagyon ritka a mai világban, ahol a legtöbb lány közönséges. Még akik ilyen jó tanuló formák is, gyakran káromkodnak, g*ciznek, isznak, cigiznek, ami nekem nem szimpatikus, mert nem nőies. Ugyanakkor az említett lányok ugyanúgy tudnak jófejek, lazák, akár vadabbak lenni, pl. eljárnak edzeni, nyilván nem állat módon, de amúgy próbálnak emelni a súlyokon stb. Sőt, az ilyen lányokkal tud jobban az ember kikapcsolódni, benne vannak akár egy játékban, táncban, azt figyeltem meg sok lány meg alapvetően = telefon, cigi és ez a flegma stílus.
Az a problémám, hogy ilyen lányokkal szeretnék összejönni, de nem igazán találok. A társkeresőkön az emberek 80%-át likeolom, akik külsőre nagyon nem jönnek be (kövérek, vagy nagyon csúnyák, ennyire azért én is vagyok felszínes, meg alapvetően én is inkább jóképű vagyok, mint ronda), őket nem csupán. Kb. senki olyan nem likeol vissza, de amikor nézem a profilokat is, szinte nem is találok egyáltalán ilyen lányt, mint ezek az említett művész csajok (akik pedig foglaltak sajnos). Persze van aki rendesebb, de ennyire nem tűnnek ők sem jónak, meg általában lesz*rják az embert ők is. Egyrészt mert nem likeolnak vissza, másrészt volt akit láttam már több társkeresőn is, meg voltak közös pontjaink, alapból embereket próbál coacholni, csoportja is van, írtam neki fb társkeresőn, instán és nem jött semmi reakció, nem lehet velük még beszélgetni sem.
Szóval 1 db hozzájuk fogható matchem volt az összes társkeresőn így évek alatt, 1 egyetemista csaj, ő ilyen rendes, jólelkű, okos lánynak tűnt, igazából elengedtem, mert külsőre annyira nem jött be. Persze nyilván most jön az, h én vagyok hülye, de ennyire rossz lenne a helyzet, h tű a szénakazalban ezeken a platformokon az értelmes, kommunikatív lány, és ha találsz végre egyet, ne érdekeljen semmi, ő a megoldás? Értitek.
Kérdésem lenne az, hogy ha mondjuk átlagos kinézetű, rendes fiú, akar rendes lányt találni társkeresőn, miért nem talál? Én azt tapasztalom, hogy rendes fiút fog találni egy rendes lány. Nem könnyű, sok a k*csög. De itt vagyok én, vagy ott van a Boo-n láttam, hogy mennyi fiú, mennyi jó gondolattal ír a fórumba, tök értelmes, normális kinézetű srácok. Tinderen is regisztráltam egyszer nőként és bár egy idősebb, de 1 jófej, értelmiségi csávóval beszéltem rögtön.
Nyilván kérdés még, hogy hol érdemes próbálkozni? Konditerembe járok, de ott is inkább flegmának tűnnek a csajok, meg végig telefon/fülhallgató, nem is szeretik ha megzavarja őket valaki, volt, h egyik, másikkal próbáltam beszélgetni, kérdeztem segíthetek-e, de még ink. azt mondták nem és nem voltak nyitottak, barátságosak. Egyetemre járok, de ott durva férfi többség van, aki szimpatikus, neki van párja. Munkában szintén nem találkozok ilyen lányokkal.
Ezen kívül sok időm sincs. Néha voltam a Morrisonsba mostanában vagy fürdőben, ott beszélgettünk csajokkal, de általában annyi a vége, hogy ő csak a barátnőjével jött le sörözgetni, nem jön táncolni, nem érdekli semmi. Strandokon, fürdőben is ez volt, h együtt jöttek, nem nyitottak ismerkedésre. Bár igaz, olyan sokat én sem próbálkoztam ezeken a helyeken, de akkor ilyesmiben van potenciál? Csak én is ugye a minőség miatt is aggódok, ezért nem is jártam sokáig szórakozóhelyekre.
Talán azt mondhatnátok, hogy akkor miért nem járok ilyen helyekre, mint amit ezek a művészi, kifinomult csajok csinálnak, jóga, kerámia stb. Igazából azért mert nem érdekel :D. Ahhoz túl kevés időm van és túl drága és ott sem biztos, hogy valakivel összeismerkedek.
Vannak rendes lányok, nem ezzel van a baj, ismerek én is elég sokat, de szinte az összes komoly kapcsolatban van. De tényleg, 90%-uk biztos. A maradék meg vagy viszonylag frissen szingli vagy nem is akar most kapcsolatot vagy nagyon magasak az elvárásai és azért az. Társkeresőn hatalmas mázli kell, hogy találj ilyet, inkább élőben ismerkednek és nem igazán idegenekkel. Akkor hogy lehet megismerni őket? Legjobb ha jártok hasonló közegbe (lehet ez egyetem, valami hobbi, akármi) és már legalább látásból ismer vagy ami talán még jobb, ha van közös ismerős.
Az meg nem a lány hibája, ha az edzőteremben ő zenét hallgat közben és nem nyitott az ismerkedésre. Ne olyanhoz menj oda, aki feléd se néz és semmi jelét nem adja, hogy érdeklődne. Ettől még lehet pont olyan rendes lány, akit te keresel, de lehet nem akar idegenekkel ismerkedni vagy lehet már kapcsolatban van. Vagy csak nem jössz be neki. Igazából lényegtelen is, ha abszolút semmi jelét nem adja, hogy érdekled, akkor ne erőltesd.
Ezek a lányok olyan szinten rejtőznek a világ elől, hogy félelmetes. :)
Szerintem olyan helyekre is járj el ahová több értelmiségi jár. Kiállítások és színház, talán itt nem szaladsz bele egy bites szép lányba.
"Persze nyilván most jön az, h én vagyok hülye, de ennyire rossz lenne a helyzet, h tű a szénakazalban ezeken a platformokon az értelmes, kommunikatív lány, és ha találsz végre egyet, ne érdekeljen semmi, ő a megoldás? "
Így van, ha ennyire keveselled a kínálatot társkeresőn, hát az egyetlen, akit találsz, legyen jó:)
Amúgy ha pont ilyen ártatlan, tiszta lelkületű lányokat keresel, jogosan nem találsz társkeresőn. Csak gondolkozz el. Logikus,hogy nem lesznek fent. Más az értékrendjük és nem egy apppal fognak párt keresni
37-es hát figyelj... Egyrészt a tömeg véleményéből ne induljunk ki, nem felétlen értékmérő az. Ezen logika mentén, akkor a barátok közt biztos nagyon jó sorozat volt, az Sp, a manuel, társai biztos nagyon jó zenészek. És csak a képzett jazz zenész csinálhat valamit rosszul, hogy ő nem kell senkinek sem, alig van közönsége. Másrészt inkább az emberek a hasonlót keresik, tudat alatt, bár én most elég tudatosan egy "értékes lányt" keresek, de valszeg azért mert ez a világ, amit ők képviselnek amiben szívesen, felszabadultan mozgok. Tehát nem feltétlen azért nem jó valakinek valaki mert ő nem jó, nem elég jó, hanem nem azt képviseli, amit az ember keres. Kötődési minták, akár arckarakterek stb.
Társkeresőzés tömény marketing és ezt mindenki csinálja. Senki nem a rossz oldalát fogja mutatni. Szóval nyilván oda sem azt írom, itt meg nem az a téma, hogy én milyen vagyok. Azt nem írtam magamról, hogy értelmes lennék, jóképűre is írtam, hogy van nálam szebb bőven, szerintem, igen azt írtam, hogy életigenlő, most figyelj, ezt elsősorban a bemutatkozásomról írtam, hogy ilyen, persze írtam, mint amilyen én is vagyok... sokszor nem vagyok az, egyébként sokszor melankolikus vagyok, amivel nem hiszem, hogy baj lenne, de főleg az utóbbi években lett bennem egy erős élni akarás és életigenlés. Igazából a kettő egyszerre létezik bennem, de inkább azt domborítom ki, mert tudom, hogy az fancybb és az is igaz rám. Amúgy ez nem feltétlen pozitív-negatív dolog nekem, hogy életigenlő vagy-e vagy sem. Nyitott, toleráns, másodikat nem írtam, meg ezek elég szinonimák. Ezeket nagyrészt azért mondtam, mert az ellenkezőjét próbálták rámsütni, most mondhatnám, hogy hajlamos vagyok halogatni, hogy nem vagyok egy munkamániás, de ezek nem is jönnek a kérdéshez, társkeresőbe is az említett okok miatt senki sem írja.
A társkeresőzéssel ez azért nem igazán függ össze, mert ott tényleg nem történik semmi. Ott az van, amit leírtam. Nagyon nehéz ott egy olyan lányt megismerni, mint akiket egyébként más platformon megismertem. Legtöbbekkel beszélgetni sem lehet. Ez nem az én hiányosságomból fakad. Ahogyan az sem az én hiányosságom, hogy olyan felszínes társadalomban élünk, hogy izmos, sportos, magas, alapvetően nem csúnya emberként, mégis 35 lány, ők is nagyrészt kövérek, mondják azt, hogy a profilom alapján ismerkednének velem, a többi pedig feltehetően a kinézet miatt dob. Amúgy nem úgy tapasztalom, hogy ez így lenne, hogy a kinézet miatt dob, inkább az van, hogy érdektelenek. Ahogyan nem beszélgetnek a másikkal, ahogy flegmáznak. Amúgy érdekes lenne ez a statisztika, mert én biztos vagyok benne, hogy átlagos fiúk kb. ugyanezt a számot tudják hozni. Csak ezt reprezentatív mintán nem látja senki sem. Én azt tapasztaltam, hogy mivel a lányok vannak deffenzívában, kisebb a libidójuk, őket nem igazán érdekli a dolog, egyoldalú és nagyon sok likeot kapnak, amivel nem is igazán tudnak mit kezdeni. Szerintem a férfiak kb. 5%-a aki ennél jelentősen több likeot kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!