Oké, hogy vannak társkereső oldalak meg appok, de valamirevaló barátkeresők nincsenek?
Figyelt kérdés
Vannak barátaim, és párkapcsolatban is élek, de nem lenne rossz több olyan emberrel beszélgetni, ötleteket cserélni, akiknek a gondolkodása valamilyen szinten közelebb áll az enyémhez, mint azoké, akikkel nap int nap találkozom. Vannak olyan appok vagy oldalak, ahol kb ugyanúgy nem ciki barátokat keresni, mint ahogy már a tinderezés sem számít cikinek?2017. febr. 27. 16:06
1/4 anonim válasza:
Szerintem sokan vagyunk hasonló helyzetben. Nem tudok nagyon oldalt ajánlani, mindenhol megfordulnak a párt kereső emberek, főleg ha lány vagy. De ha találsz megfelelő embert, bárhol barátokra lelhetsz, akár itt is:) Ez tapasztalat!
2/4 anonim válasza:
FércBook oldal csoportok vannak, ahol témákra szerint vannak ilyenek.
Pl. Cica imádók, kutya pártiak, barkácsolósok, vagy műkarom építők, esetleg testépítők...
Én leginkább Kávé imádó vagyok, van a konyhába egy oltár is aminél minden reggel, és napjában többször is tiszteletemet tesszem. :-D
3/4 anonim válasza:
Két app vált be számomra:
Amino - ezen ilyen mini közösségek vannak, különböző témákkal, ugye vannak publikus chatek, meg magánok is. Ha kifejezetten barátot keresel, akkor "penpal" Aminokhoz (csoportokhoz) csatlakozz, és posztold, hogy ismerkedni szeretnél. :)
Tumblr - Ezen is a "penpal" csoportokat ajánlom, ugyanaz a módszer. :)
4/4 anonim válasza:
Ez a téma engem is érdekel. További tippeket , ötleteket várnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!