Azok a nők, akik az internetes társkeresőn nincsenek fent és nem járnak közösségbe, hogyan találnak párt maguknak?
Sokan vannak, akik csak dolgozni, meg vásárolni, ügyet intézni, orvoshoz mennek közösségbe.
Ezzel elégé csökken a lehetősége, persze egy rendelőbe is lehet ismerkedni. ;)
A legtöbb nő azt mondja, hogy utcán elvből nem ismerkedik.
Persze, soha ne mond hogy soha...gondolom nem mindegy milyen dumával megy hozzá a férfi. ;)
A nők szerint velük sehol nem szabad és nem is illik ismerkedni.Sehol!
Ez tényleg gy van?:"mi a csajokkal a buliba csak partizni akarunk","Csak a saját élvezetemre öltözök ki és nem a pasik miatt"," Könyvtárba én olvasni járok em pasizni","utcán leszólítani az már milyen közönséges ennyire nem vagyok olcsó"...
Blablabla..
Csodálkoztok azon,hogy ennyi 20éves szűz fiú rohangál a világban.
Az a helyzet, hogy nagyon elcseszett egy helyzet van.
Sok pasi csak megdönteni akarja a csajokat és ez valahogy belerögződött a lányok, nők fejébe, hogy mindenki csak arra akarja őket.
Ha le állok beszélni egy lánnyal egyből az jár a fejébe, hogy "ez biztos le akar fektetni azért ilyen kedves".
Kapásból egy bizonyítási kényszerrel indítani a beszélgetést nem annyira jó. :/
Nem a bíróságon vagyunk.
Ha meg nem rámenős az ember akkor meg fatökűnek írják le vagy maximum barát lehet.
Ha nyomulsz az a baj, ha nem akkor meg az a baj, ki érti ezt?
Ezért is van az, hogy a mai világban a fiúk megvárják hátha a lány kezdeményez, mert akárhogy is indul a beszélgetés a lány részéről mindig van előítélet.
A férjemet a munkahelyemen ismertem meg, az előző barátomat meg egy netes fórumon (nem társkereső).
Utcán, buszon pl. soha nem ismerkedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!