Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Azok a nők, akik az internetes...

Azok a nők, akik az internetes társkeresőn nincsenek fent és nem járnak közösségbe, hogyan találnak párt maguknak?

Figyelt kérdés

Sokan vannak, akik csak dolgozni, meg vásárolni, ügyet intézni, orvoshoz mennek közösségbe.

Ezzel elégé csökken a lehetősége, persze egy rendelőbe is lehet ismerkedni. ;)

2014. okt. 23. 09:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Boltban simán lehet, meg akárhol, park, séta közben, kajáldában. Én is a Mekiben ismertem meg az exem.
2014. okt. 23. 09:30
 2/12 A kérdező kommentje:

A legtöbb nő azt mondja, hogy utcán elvből nem ismerkedik.

Persze, soha ne mond hogy soha...gondolom nem mindegy milyen dumával megy hozzá a férfi. ;)

2014. okt. 23. 09:31
 3/12 anonim ***** válasza:
Én eddig itt ismertem meg mindkét embert akivel összejöttem.
2014. okt. 23. 09:33
 4/12 A kérdező kommentje:
Spontán alakult így, vagy direkt erre ment ki a játék?
2014. okt. 23. 09:39
 5/12 Kurtz Bickle ***** válasza:
Itt. :'D
2014. okt. 23. 09:40
 6/12 anonim ***** válasza:
74%

A nők szerint velük sehol nem szabad és nem is illik ismerkedni.Sehol!

Ez tényleg gy van?:"mi a csajokkal a buliba csak partizni akarunk","Csak a saját élvezetemre öltözök ki és nem a pasik miatt"," Könyvtárba én olvasni járok em pasizni","utcán leszólítani az már milyen közönséges ennyire nem vagyok olcsó"...

Blablabla..

Csodálkoztok azon,hogy ennyi 20éves szűz fiú rohangál a világban.

2014. okt. 23. 09:52
 7/12 anonim ***** válasza:
Spontán, én csak beszélgetni akartam mindkettőjükkel eleinte, mert szimpatikus / értelmes embereknek tűntek.
2014. okt. 23. 09:55
 8/12 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy nagyon elcseszett egy helyzet van.

Sok pasi csak megdönteni akarja a csajokat és ez valahogy belerögződött a lányok, nők fejébe, hogy mindenki csak arra akarja őket.

Ha le állok beszélni egy lánnyal egyből az jár a fejébe, hogy "ez biztos le akar fektetni azért ilyen kedves".

Kapásból egy bizonyítási kényszerrel indítani a beszélgetést nem annyira jó. :/

Nem a bíróságon vagyunk.

Ha meg nem rámenős az ember akkor meg fatökűnek írják le vagy maximum barát lehet.

Ha nyomulsz az a baj, ha nem akkor meg az a baj, ki érti ezt?

Ezért is van az, hogy a mai világban a fiúk megvárják hátha a lány kezdeményez, mert akárhogy is indul a beszélgetés a lány részéről mindig van előítélet.

2014. okt. 23. 10:29
 9/12 anonim ***** válasza:

A férjemet a munkahelyemen ismertem meg, az előző barátomat meg egy netes fórumon (nem társkereső).

Utcán, buszon pl. soha nem ismerkedtem.

2014. okt. 23. 10:34
 10/12 anonim ***** válasza:
A 23 évem alatt egy párom volt csak és őt itt ismertem meg. Barátaim nincsenek, így nem járok el sehova, csak dolgozni. Mostanában azon gondolkozom, hogy regisztrálok valamelyik társkeresőre.
2014. okt. 23. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!