Miért nincsenek a rádiók műsorai között társkereső műsorok?
Figyelt kérdés
Emlékszem a kilencvenes években volt a Juventus rádióban is társkereső műsor,ha jól emlékszem hetente egyszer és a 2000-es évek közepén a Sztár Fm budapesti rádióban is volt hétköznap esténként.Meg talán az esztergomi Kék duna rádióban is volt,de ebben már nem vagyok biztos.Miért szűntek meg ezek a műsorok?Én szívesen hallgattam ezeket a műsorokat.Azt nem tudom hányan találták meg így a párjukat de biztos voltak egy páran.2020. ápr. 20. 15:42
1/21 anonim válasza:
régen nem volt net, ahol látod is a másikat.
2/21 anonim válasza:
Nem elég neked a rengeteg netes lehetőség??
3/21 A kérdező kommentje:
#1 szerintem igény lenne rá most is.Egy rádióműsorban szerintem nagyobb eséllyel lehetne párt találni mint a neten.
2020. ápr. 20. 15:46
4/21 anonim válasza:
Már akkor se volt értelme. A 2000-es évek elején sátraztunk haverokkal és tekergettük a rádiót. Azt hiszem a Danubiuson volt egy ilyesmi műsor késő este, de ilyen baromságok voltak benne, hogy "nem baj ha a barátnőmmel közös vibrátort használunk?"...
5/21 A kérdező kommentje:
#2-es azért még most is vannak emberek akiknek nincs internetjük vagy nem tudják hogy kell használni.Telefonálni viszont bárki be tud egy rádióba.
2020. ápr. 20. 15:48
6/21 A kérdező kommentje:
#4-es az a Jáksónak a műsora volt amiről Te beszélsz,az nem társkereső műsor volt csak sima betelefonálós műsor.
2020. ápr. 20. 15:50
7/21 anonim válasza:
Egy nő betelefonál a rádióba akkor egész nap a telefonja csörögne. Mert a sok férfi aki hallotta a kocsiból az adást az hiszik bomba nő és be próbálkoznak.
Biztos lenne rá igény de csak az idősebbek rétegében akik otthon ülnek és rádiót hallgatnak. Vagy számító gép helyett is csak rádiót hallgatnak. Sokkal egyszerűbben meglehet már oldani és nagyobb is az igény az internetes megoldásra tehát ezért.
8/21 anonim válasza:
Nincs rá igény, aki nem talál társat IRL, az társkeresőzik. Akinek nincs internet-hozzáférése vagy nem tudja használni, az ma jellemzően a 70+-os korosztály, és nem hiszem, hogy köztük olyan sok ember lenne, aki társat keresne. Mellesleg Valentin-nap környékén volt Balázséknak valami társkeresős akciójuk.
9/21 A kérdező kommentje:
#7 nem vagyok biztos benne hogy egész nap csörögne.Sokan inkább írnak,mert ha beszélgetni kéne,leblokkolnának.
2020. ápr. 20. 15:57
10/21 anonim válasza:
A Balázséknál volt ilyen tavaly meg idén Valentinkor is, egy hétig ment, tavaly egy pasit kellett a nőknek meghódítani, idén fordítva.
Egy szó: CRINGE. Ugyanolyan nyomorék balphaszok. Milyen rucikában alszol, milyen bugyikát hordasz, fúj. A csaj meg asszisztál hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!