Lányok, ismerkedéses ismerkedés? 🔍
Sziasztok!
Ismerkedős kérdés csapó 2.
Valószínűleg az utolsó kérdésem a témában. Sok reményt nem fűzök hozzá, de ugye ki tudja. Mivel pár emberrel korábban váltottunk gondolatot, lehet felismerhető leszek számukra. :)
Na de. Röviden magamról, a teljesség igénye nélkül:
29 éves vagyok - nem lány, ellenben fiú. Vagy férfi, ahogy tetszik. Geológiát tanultam, viszont 3D grafikus lettem. Jelenleg mondhatni a videojátékiparban dolgozom, azonban az építészeti vizualizáció és az ősállat-rekonstrukció felé hajlok.
A foglalkozásomon túl érdekel a csillagászat, fotózás, metál, paleontológia, trópusi növények meg még a satöbbi. Őszinte, megbízható, céltudatos, rendszerszerető (nem úgy), alapvetően optimista embernek tartom magam. Szeretem az olivát, a csípőset, a chilisolivát, a pizzát és az oliváspizzát is. Nem szeretem a kávét, a muszályt (ly), meg ha nem takarják le a tésztát kifőzés után. Nem iszom alkoholt, energiaitalt, valamint utálom a cigarettát, a hideget és a csámcsogást. Szuperképességem, hogy jól tudok lakni 2-3 mekis burgerrel.
Inkább introvertált személyiség vagyok, a "bulik" kicsit sem vonzanak. Beszédesebb vagyok kettesben, mint társaságban. Viszont nincs problémám a tömeggel, az emberekkel - a nagyvárosokat éppúgy kedvelem, mint a kisebbeket, ha nem jobban. Szívesen kirándulnék, néznék várost, lehetőségekhez mérten utaznék (stb.), hogyha egyszer lenne hozzá partner. Párkapcsolat terén a külső és belső vonzalom számomra egyaránt fontos.
Alkalmadtán tevékenykedek a konyhában, habár nem kell nagy megfejtésekre gondolni. Ha valami megtetszik és nem kell hozzá szakácsnak lenni van, hogy elkészítem. Na jó, kaptok pár példát:
1. [link]
2. [link]
3. [link]
Alighanem hosszabbnak fog ez tűnni, mint ahogyan terveztem... na mindegy. :D Ami még kimaradt, hogy a magasságom 168 centi.
A felesleges körök elkerülése érdekében (már amennyiben lenne jelentkező) pár infó, hogy kit keresnék nagy vonalakban:
Alap izék:
Legyél normális, intelligens. +1 a tanultra
Számomra ideális kor:
~21-25
Számomra ideális testmagasság:
Ne legyél láthatóan magasabb, mint én. (max 170)
Számomra ideális testalkat:
Nem sovány, nem túlsúlyos.
Preferált hajszín:
Barna, szőkésbarna.
Földrajzi elhelyezkedés - preferált sorrend balról jobbra:
Vas, Veszprém, Győr, Zala megye.
Egyéb:
Lánybarátok elfogadása. Természetesen ez fordítva is igaz.
Néhány plusz kizáró tényező:
Homoszexualitás, aszexualitás, dohányzás, gyerek, transz, sziámi ikrek, fogyatékosság, c-típusú találkozások
A többi beszélgetés és kép függvénye. :)
A kérdéssel semmi baj nincs. Normális, intelligens a kérdező. Ha nem is az interneten de fogsz találni majd valakit. 😁
25/F
15: Köszi-köszi!
16: Egyáltalán nem vagyok idegesítő. Nagyon nem megy nekem a fogalmazás, hogyha így csapódik le. :D Viszont ha Neked törpedék vagyok, valószínűleg Te magas vagy. Ha lány, akkor oda-vissza kiestünt egymásnak valószínűleg. Tehát nem értem a felháboródást. Ha fiú, a hozzászólást sem értem.
17: Azért köszi a kajákra! :) A kor a számomra legideálisabbat jelöli, egyébként emberfüggő lehet. De úgy nézem nem vagyok szimpi egyébként sem (vagy legalábbis a kérdésem nem az), szóóval... :D
18: Köszi!:) Így van, mindenkinek nem jövök be, ez oda-vissza működik. Meg teljesen szubjektív dolgok. És ez így van jól.
19: Ne általánosítsunk. A 30 feletti nők elég sokan vannak. Mindenhol, minden korosztályban vannak normális emberek. És vannak gyökerek.
22: Köszi!:P Úgy legyen!
kérdező egy tanács általánosságban, nem csak társkeresésre. mostanában nagyon elszabadult a ruszkipropagandizmus, vagyis a saját szart másra kenni támadólag style. láss ezek mögé, és akkor általánosságban jól jössz ki az életből.
ez esetben a törpéző 100 százalék valószínűséggel valami törpilla f.szpörgettyű fiú-lány.
ugyanakkor reszpekt, ahogy kifogtad a szelet a vitorlájából, szemmel láthatóan nem tudott mit kezdeni, hogy beégetted a provokációját. én mindenesetre jelentettem, bár úgysem történik semmi.
24:
Tudom, hogy vannak ilyenek. Helyén kell kezelni. :) Szerintem a jelenség régen is előfordult, nem csak mostanában. Mindenesetre köszi!
Történhet. Amelyik hozzászólást jelentettem itt meg másik kérdés alatt is, az elmúlt fél órában törölve lettek. Lehet kell várni egy-egy modira (hétvége is van), de ha arra érdemesnek találják simán törölhetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!