Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vannak itt lányok Észak-Kelet...

Vannak itt lányok Észak-Kelet Magyarország környékéről akik szeretnének ismerkedni?

Figyelt kérdés

Elsősorban párkapcsolati, szerelmi szándékaim vannak. De barátkozásban is szívesen benne vagyok. Abban igazából bárkivel xd.

És elég közel lakok Egerhez. De Debrecen, Miskolchoz sem lakok messze. Szerintem még szolnok megye is oké. De az messzebb van. És 8 éves koromig ott laktunk Egerben. De utána elkellett költöznünk onnan sajnos. Persze elég közelre. De nem közvetlen. De nem is a kis távolság a gond. Hanem, hogy ez a kisváros vagy inkább falu finoman fogalmazva nem olyan jó nincsennek nagyon lányok, a többit inkább leírom privátba :D. Természetesen, hogyha találnék egy normális, kedves, megértő lányt akkor feljárnék akár napi szinten is. Nem, baj ha elvégzek még pár szakmát vagy sikerül egyetemen végeznem akkor munka keresés és költözés lehet maradok az országba. De lehet Ausztrália lesz, legalább kevésbé kell a háborúba benne lenni. Egerbe sokat járok mert vannak onnan barátaim, meg egyébként is szeretek utazgatni minden fele, persze egyedül nem annyira. Túrázni is szeretek. Szeretem az állatokat is erre akkor jöttem rá amikor nyáron tanyán dolgoztam. Sok állattal kellett ott foglalkoznom. Rólam annyit kell tudni, hogy kedves, megértő, humoros fiú vagyok. Lehet velem bármiről IS beszélgetni. Azonban észre veszem azt ha kiakarnak használni és én ezt nem hagyom soha senkinek. Volt egy párkapcsolatom már, de az illető 3 pasival is megcsalt amit még be is vallott, szakítás után két hétre pedig ráadásul össze is jött az egyikükkel. Az ilyen vagy esetleg dirigálós, nagyon hisztis lányok kíméljenek. És 21 éves korig maximum kivéve ha jól tartod magad és nem képzeled magad túl okosnak lehet picit több is 22-23 mondjuk. A minimum kor pedig 16 eredetileg. De ha nem vagy nagyon éretlen akkor lehet esélyed akkor is ha picit fiatalabb vagy.

20/F

2023. aug. 22. 15:48
 1/2 anonim válasza:

Mivel nincs válasz.

Lehet, hogy inkább egy ék-mo-i baráti körben kellene gondolkodni... :)

2023. szept. 7. 17:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, egyébként az is a célom lenne. Mert egy baráti körben lehet a legjobban barátnőt találni és amúgy is nyitott vagyok új barátságokra.
2023. szept. 7. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!