Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ismerkedne 20-30 éves kor...

Ismerkedne 20-30 éves kor közötti hölgy Észak-Nyugat Magyarországról, vagy a Főváros környékéről? Lent írok magamról.

Figyelt kérdés

Sziasztok! 29 éves vagyok, 183 cm. magas, sötétbarna hajam, és zöld szemem van, a testalkatom átlagos/sportos. Elég sokoldalúnak tartom magam, több hobbim is van, és szívesen ismerkedem új tevékenységekkel is, amiket még nem próbáltam. Szeretek autózni, motorozni, futballozni, kirándulni. Jelenleg egyedül élek albérletben, de hamarosan tervben van, hogy saját ingatlant vásároljak. Talán nem túl nagyok az elvárásaim egy nővel szemben, amiket elvárok, azt én is ugyanúgy tudom nyújtani.

Kinézetre igazából csak egy kicsit térnék ki, persze van egy esetem, ideálom, de nem az a fő szempont. Magasság 160-175 cm. között ideális szerintem az én magasságomhoz viszonyítva, szeretem a hosszú világos hajat, de a szín igazából mindegy is, ahogy a szemszín is. Az átlagos/vékonyabb lányok tetszenek jobban, félreértés ne essék, semmi bajom a husisabb nőkkel, csak nekem a vékonyabb lányok jobban tetszenek. Külsőről nagyjából ennyit. Belsőre meg hát az őszinteség szerintem elég fontos, ahogy a hűség is. Legyenek célok, legyen azért sütnivaló, ne csak 8 általánossal rendelkezzen. Egy kis konyhai ambíció sem árt, én is meg tudom sütni-főzni, amit kell, nem preferálom annyira a naponta kaja rendelgetést :D

A végére annyit, hogy ha úgy alakul persze több lánnyal elkezdek beszélni, de ha valakivel komolyabbra fordul a dolog, akkor természetesen nem fogok már írogatni másokkal. A tapasztalat amúgy is az, hogy 3-4 nap után elveszti valamelyik fél az érdeklődést, úgyhogy abba is szokott maradni, de gondoltam azért megpróbálom itt is. Tinderen, Badoon túlvagyok, úgyhogy hátha itt ráakadok egy normális lányra.:D

2023. jún. 18. 20:17
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!