Lányok, ismerkedéses ismerkedés? 🔍
Sziasztok!
Ismerkedős kérdés csapó 2.
Valószínűleg az utolsó kérdésem a témában. Sok reményt nem fűzök hozzá, de ugye ki tudja. Mivel pár emberrel korábban váltottunk gondolatot, lehet felismerhető leszek számukra. :)
Na de. Röviden magamról, a teljesség igénye nélkül:
29 éves vagyok - nem lány, ellenben fiú. Vagy férfi, ahogy tetszik. Geológiát tanultam, viszont 3D grafikus lettem. Jelenleg mondhatni a videojátékiparban dolgozom, azonban az építészeti vizualizáció és az ősállat-rekonstrukció felé hajlok.
A foglalkozásomon túl érdekel a csillagászat, fotózás, metál, paleontológia, trópusi növények meg még a satöbbi. Őszinte, megbízható, céltudatos, rendszerszerető (nem úgy), alapvetően optimista embernek tartom magam. Szeretem az olivát, a csípőset, a chilisolivát, a pizzát és az oliváspizzát is. Nem szeretem a kávét, a muszályt (ly), meg ha nem takarják le a tésztát kifőzés után. Nem iszom alkoholt, energiaitalt, valamint utálom a cigarettát, a hideget és a csámcsogást. Szuperképességem, hogy jól tudok lakni 2-3 mekis burgerrel.
Inkább introvertált személyiség vagyok, a "bulik" kicsit sem vonzanak. Beszédesebb vagyok kettesben, mint társaságban. Viszont nincs problémám a tömeggel, az emberekkel - a nagyvárosokat éppúgy kedvelem, mint a kisebbeket, ha nem jobban. Szívesen kirándulnék, néznék várost, lehetőségekhez mérten utaznék (stb.), hogyha egyszer lenne hozzá partner. Párkapcsolat terén a külső és belső vonzalom számomra egyaránt fontos.
Alkalmadtán tevékenykedek a konyhában, habár nem kell nagy megfejtésekre gondolni. Ha valami megtetszik és nem kell hozzá szakácsnak lenni van, hogy elkészítem. Na jó, kaptok pár példát:
1. [link]
2. [link]
3. [link]
Alighanem hosszabbnak fog ez tűnni, mint ahogyan terveztem... na mindegy. :D Ami még kimaradt, hogy a magasságom 168 centi.
A felesleges körök elkerülése érdekében (már amennyiben lenne jelentkező) pár infó, hogy kit keresnék nagy vonalakban:
Alap izék:
Legyél normális, intelligens. +1 a tanultra
Számomra ideális kor:
~21-25
Számomra ideális testmagasság:
Ne legyél láthatóan magasabb, mint én. (max 170)
Számomra ideális testalkat:
Nem sovány, nem túlsúlyos.
Preferált hajszín:
Barna, szőkésbarna.
Földrajzi elhelyezkedés - preferált sorrend balról jobbra:
Vas, Veszprém, Győr, Zala megye.
Egyéb:
Lánybarátok elfogadása. Természetesen ez fordítva is igaz.
Néhány plusz kizáró tényező:
Homoszexualitás, aszexualitás, dohányzás, gyerek, transz, sziámi ikrek, fogyatékosság, c-típusú találkozások
A többi beszélgetés és kép függvénye. :)
Szerintem is túl sok elvárásod van a magadról megadott szempontokat véve. Szerintem ha kicsit engednél ezeken és reálisabban néznéd a helyzetet gyorsan találnál párt magadnak. Sok sikert hozzá!
21/L
(Én már alapból kiesek ebből mert 177cm magas vagyok)
13:
Köszi, hogy normálisan fogalmazol. :D Lassan már ezt is meg kell köszönni.
Nem tudom megítélni, hogy az elvárásaim túl magasak-e vagy sem. Még az is lehet. Viszont amiket itt megadtam azt egyáltalán nem tartom magasnak. Lehet, hogy ez is szubjektív - ki mit gondol magasnak.
A magasság szerintem legtöbb esetben oda-vissza működik. Én nem lennék szívesen nálam magasabb lánnyal, de szerintem nálam magasabb lány sem lenne velem. Legalábbis a többség.
Köszi!:)
Ezt a magasságon rugózást soha nem értettem, pedig nő vagyok.
Lehet, hogy azért nem, mert magasságból nekem sem adtak sokat, idk :'D
Nekem egyedül azok a kaják vonzóak ebből. Mondjuk amúgy is kiestem, mert csak 2 évvel vagyok nálad fiatalabb.
Emberek, aki megcsinálja nekem azokat a kajákat, amik a képen vannak, vihet engem! Más elvárásom nincsen, még a nemed is mindegy!
27/N
Jófejnek tűnsz, ellenben azokkal, akik válaszban szólogatnak be valakinek aki nyit új emberi kapcsolatok felé.
Nyilván nem kinek a pap, kinek a paplan, nem fogsz mindenkinek bejönni, sőt. De ez így van rendjén.
Rengeteg 160 alatti lány van, aki mellett hülyén mutat egy 180+ férfi. Én 185 vagyok, egy időben ismerkedtem egy 155 cm-s lánnyal, és hát, aranyos volt. :D
Na meg a kor preferecián rugózni. Én már jópár évvel 29 felett vagyok, idén 15 lánnyal voltam, az átlag életkor valahol 20 környékén. Nem úgy tűnik hogy a fiatalabb lányok többségét zavarja, ha egy férfi 10 évvel idősebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!