Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok, ismerkedéses ismerkedé...

Gymnospermatophyta kérdése:

Lányok, ismerkedéses ismerkedés? 🔍

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ismerkedős kérdés csapó 2.

Valószínűleg az utolsó kérdésem a témában. Sok reményt nem fűzök hozzá, de ugye ki tudja. Mivel pár emberrel korábban váltottunk gondolatot, lehet felismerhető leszek számukra. :)

Na de. Röviden magamról, a teljesség igénye nélkül:

29 éves vagyok - nem lány, ellenben fiú. Vagy férfi, ahogy tetszik. Geológiát tanultam, viszont 3D grafikus lettem. Jelenleg mondhatni a videojátékiparban dolgozom, azonban az építészeti vizualizáció és az ősállat-rekonstrukció felé hajlok.

A foglalkozásomon túl érdekel a csillagászat, fotózás, metál, paleontológia, trópusi növények meg még a satöbbi. Őszinte, megbízható, céltudatos, rendszerszerető (nem úgy), alapvetően optimista embernek tartom magam. Szeretem az olivát, a csípőset, a chilisolivát, a pizzát és az oliváspizzát is. Nem szeretem a kávét, a muszályt (ly), meg ha nem takarják le a tésztát kifőzés után. Nem iszom alkoholt, energiaitalt, valamint utálom a cigarettát, a hideget és a csámcsogást. Szuperképességem, hogy jól tudok lakni 2-3 mekis burgerrel.

Inkább introvertált személyiség vagyok, a "bulik" kicsit sem vonzanak. Beszédesebb vagyok kettesben, mint társaságban. Viszont nincs problémám a tömeggel, az emberekkel - a nagyvárosokat éppúgy kedvelem, mint a kisebbeket, ha nem jobban. Szívesen kirándulnék, néznék várost, lehetőségekhez mérten utaznék (stb.), hogyha egyszer lenne hozzá partner. Párkapcsolat terén a külső és belső vonzalom számomra egyaránt fontos.

Alkalmadtán tevékenykedek a konyhában, habár nem kell nagy megfejtésekre gondolni. Ha valami megtetszik és nem kell hozzá szakácsnak lenni van, hogy elkészítem. Na jó, kaptok pár példát:

1. [link]

2. [link]

3. [link]

Alighanem hosszabbnak fog ez tűnni, mint ahogyan terveztem... na mindegy. :D Ami még kimaradt, hogy a magasságom 168 centi.

A felesleges körök elkerülése érdekében (már amennyiben lenne jelentkező) pár infó, hogy kit keresnék nagy vonalakban:

Alap izék:

Legyél normális, intelligens. +1 a tanultra

Számomra ideális kor:

~21-25

Számomra ideális testmagasság:

Ne legyél láthatóan magasabb, mint én. (max 170)

Számomra ideális testalkat:

Nem sovány, nem túlsúlyos.

Preferált hajszín:

Barna, szőkésbarna.

Földrajzi elhelyezkedés - preferált sorrend balról jobbra:

Vas, Veszprém, Győr, Zala megye.

Egyéb:

Lánybarátok elfogadása. Természetesen ez fordítva is igaz.

Néhány plusz kizáró tényező:

Homoszexualitás, aszexualitás, dohányzás, gyerek, transz, sziámi ikrek, fogyatékosság, c-típusú találkozások

A többi beszélgetés és kép függvénye. :)

2023. szept. 2. 23:19
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
Most látom hogy az is oda van írva hogy 168cm.. ez kész van. Fogadd meg a tanácsom és hidd el, nem vagy abban a helyzetben hogy válogass. Bármilyen nő, aki szóba áll veled , végtelen hálával tartozol neki, mert nem lesz sok belőle.
2023. szept. 2. 23:35
 2/25 A kérdező kommentje:

Nem tudsz lehozni az életről, tudom melyik oldalon vagyok, hiába próbálkozol. :D

(1/2-esnek ment. Lehet később már nem lesz itt.)

2023. szept. 2. 23:42
 3/25 A kérdező kommentje:

1. Mindenkinek van választása. Szinte mindig. Neked is volt, hogy egy számodra irreleváns (azt is kétlem, hogy lány vagy és nem egy frusztrált férfi, aki rám vetíti a bajait:D) kérdés alá írsz-e beszólva a kérdezőnek vagy szépen továbbgörgetsz, esetleg lefekszel aludni. Döntöttél. Nem mondom, hogy értem is a döntést és logikusnak találom, de megtörtént. Én nem sírok a magasság miatt, mint egyesek. Engem ez kicsit sem zavar. Természetesen nem a 2 méteres csajokra hajtok. Nem fogom megérteni ezt az érved, ahogyan az ezzel kapcsolatos frusztráltságot sem értem. Sok lány szereti a magasságot. Oké. És? Vágjak eret? Sokan vannak, nem olyat kell keresni, akinek ez kizáró tényező.

2. Ez csak egy kérdés. Nem ismersz, nem tudod milyen a személyiségem.

3. Nincs igazad. Írtam, hogy fontos a külső és belső vonzalom. Ezzel újat nem mondtam. Mindenki válogathat, csak más-más mértékben.

Másra még ennyit se reagálok, mert nem látom értelmét. A továbbiakra sem. Egyébként sem tudnál ilyen irányban meggyőzni, úgyhogy felesleges reagálnod. Töltsd valami hasznossal azt az időt. Te is jobban jársz.

2023. szept. 3. 00:04
 4/25 anonim válasza:
Jó nagy gyászok vagytok. Simán találhat magának olyat akivel nem csak megbékélni kellene, hanem rendes bejöhetnek egymásnak. Sivár életetek szarjait ilyen kérdések alatt töltitek ki, szánalom. Btw bro nem csaj vagyok de főzz már nekem valamit😆
2023. szept. 3. 00:17
 5/25 anonim válasza:
Sajnos olyan férfi nem érdekel aki az államig sem ér fel😄
2023. szept. 3. 00:22
 6/25 A kérdező kommentje:

6:

Köszi, de ez mind egy ember volt. :D

2023. szept. 3. 00:22
 7/25 A kérdező kommentje:
7: Nekem sem kell olyan lány, akinek az álláig érek. Egyetértünk. Ezt tisztám is, nem értem a választ. :D
2023. szept. 3. 00:24
 8/25 A kérdező kommentje:
tisztáztam*
2023. szept. 3. 00:24
 9/25 anonim válasza:
#8 akkor már előre megírtam a többinek is, úgyis lesz még ilyen ütődött, ezekből sose egy van😆
2023. szept. 3. 00:25
 10/25 A kérdező kommentje:

11:

Igen, nem elképzelhetetlen. Reméljük a legjobbakat. :)

2023. szept. 3. 00:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!