Szingli lányok! Esetleg lenne kedvetek ismerkedni? 21/F
#2 Ez pszichológia.
Okai:
• Amikor ezt írta ideges/feszült volt.
• Amikor ezt írta unatkozott.
• Amikor ezt írta indulatból tette, mert már unja ezeket az embereket.
• Amikor ezt írta nem működött az agya jól, ezért nem tudta miért írja ezt.
Valószínű azért, mert marha unalmas. És én is annak tartom. Nem azért, mert a kérdező ismerkedne, hanem mert egyébként semmi mást nem írt le.
Hol lakik, hobbik, érdeklődés, kinézet. Ezek nélkül senkjnek nincs kedve ismerkedni és így unalmas már ez a kérdés önmagában
#4 Részben igazad van, de szerintem ha csak ez a baj, akkor rám lehet írni azzal, hogy "szia mesélsz magadról?" vagy valami. Ez kb 10 másodperces művelet
De amúgy, igen igazad van, kellett volna bemutatkozás, de mégegyszer, amit leírtam kérdést, semmivel sem lett volna több idő minthogy tudatta a kommentben, hogy velem nem.
Ha nem csak fröcsögni jönnél ide, hanem talán olvasni is a kommenteket, akkor észrevetted volna ezt; "ahogy többen is írtak" a 7es válaszban keresd, akkor talán megtalálod! :)
Szóval igen, többen privátban írtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!