Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt olyan no, aki ismerked...

Van itt olyan no, aki ismerkedne egy 43 eves nos ferfival? Nem csalnam meg a felesegem, csak egy kis izgalomra vagyom. Az is jo, ha mar beszelgetunk.

Figyelt kérdés
Google chat?
2023. aug. 24. 13:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 anonim válasza:
Na, megjött a JeNő is. :D
2023. aug. 27. 06:47
 62/74 anonim válasza:

Az merült fel bennem, hogy azt az energiát, amit egy idegen nővel való kapcsolatba fektetsz, azt a házasságodba tennéd, akkor vajon mi lenne?

Minden dolog akkor hal meg, ha az energiát megvonjuk tőle. Ha egy idegen nővel való kapcsolat építésébe teszel energiát, akkor az fog virágozni. Miért nem a házasságodba teszed? Komolyan érdekel...

Nagyon elgondolkodtató az a válasz, amiben valaki irja, hogy ilyenkor az ember a tűzzel játszik.

Ha egy nővel való beszélgetésre vágysz, az az ismerkedni - esetleg kávézni... ha jól sikerülnek a beszélgetések, esetleg találkoztok is, mi lesz ha egy vonzó nő lesz számodra? Mi lesz, ha te is az leszel a számára? Ha jól megértitek majd egymást és még fizikailag is bejöttök majd egymásnak, onnantól hogy szabsz majd határt? mert az már pont olyan lesz, mint egy randi... és körbeért a történet... ha meg akarod menteni a házasságod, miért nem abba teszel energiát?

Komolyan érdekel a válasz...

2023. aug. 29. 16:55
 63/74 anonim válasza:

Én túlestem hasonlón.

Házasság mellett kellett egy kis izgalom nekem is a másik nemmel.

Kolléganő,beszélgetés,email-ezés,kávézgatás hónapokig,nagyon jó volt.Végül az ágyban kötöttünk ki.

Ő szingli volt,én házas.Fél évig tartott.

Veszélyes volt mert ő nagyon szerelmes lett belém,és én is belé egy kicsit.Neki nem volt veszíteni valója,nekem igen.

Szóval egy jó tanács,ha már csinálod,házassal csináld.🙂

Én 40F,ő 37N volt akkor.

2023. aug. 30. 16:36
 64/74 anonim válasza:
63/ hogy lett vége?
2023. aug. 30. 17:25
 65/74 anonim válasza:
63/ ami még nem értek... mi a veszíteni valód, ha elárulod a házastársad? Az anyagiak? Tényleg mindenkinek ez a legfontosabb?
2023. aug. 30. 17:27
 66/74 anonim válasza:

#63 vagyok.

Úgy lett vége,hogy beláttam a nyilvánvalót.Én nem hagynám ott a feleségem miatta,hitegetni meg nem akartam.

A másik ok meg az volt,hogy én nem tudtam teljesértékű párja lenni nyilván,mivel házas voltam.Mindent csak lopva,bújkálva csinálhattunk.

És mivel szerettem,ettől meg akartam kímélni.Ezért szakítottam vele még idejében.

Hülyén hangzik,hogy veszíteni való...arról van szó,hogy neki nem számít ha bukta van,mert nincs párja.Nekem igen,mert feleségem van.

Szemétül hangzik,de ez van.

2023. aug. 30. 17:35
 67/74 anonim válasza:
63/ igen, az a része világos, hogy neked mi a bukta, neki mi nem... azt nem értem, hogy amikor hazamész a feleséged mellé és befekszel mellé az ágyba vagy egyszerűen megcsókolod miközben előtte szerelmesen turbékoltál egy másik nővel, akkor ott már megette a fene a bizalmat, a hűséget, a szövetséget, mindent... tehát ilyenkor nyilván a felépített élet amit választotok, ha jól értem, ugye? Tehát a házat, lakást - kinek mit - a közös vagyont - életet, stb - és nem mered úgymond bevállalni, hogy az új kapcsolat is lenne akkora szerelem, hogy el is vedd pl? vagy ha akkora szerelem jönne, akkor ki is lépnél a házasságból?
2023. aug. 30. 17:42
 68/74 anonim válasza:

63/ illetve, arról van szó ugye, hogy az ember a felépített kényelmes életét félti ilyenkor...

se az nem számít, hogy a másiknak mennyire fog fájni, se az, hogy a párjának mekkorát hazudik az ember, ugye?

Amúgy tudom, hogy lehetnek ilyen helyzetek, és nagyon kemény benne lenni, de ezt korrekt módon nem is lehet megoldani?

Fordított esetben mit szólnál, ha kiderülne?

2023. aug. 30. 17:46
 69/74 anonim válasza:

#63 vagyok

Nyilván ha az ember ilyenre adja a fejét,akkor a kapcsolatában már gond van.

Ne gondold,hogy nem próbáltuk megoldani.De annál bonyolultabb ez,minthogy pár mondatban leírjam.

Illetve mindenhez két ember kell.Egy kapcsolat működtetéséhez,elcseszéséhez,helyrehozásához.Bárhol hibádzik valamelyik,a fene megette.

Részben a vagyoni dolgok miatt,de főképp a személye miatt nem váltok.

"Ha akkora szerelem jönne"

Akkor bármi lehetséges lenne.

Az írásod alapján nő vagy.

Mi férfiak kissé másképp gondolkozunk ezekben a dolgokban is.

2023. aug. 30. 17:58
 70/74 anonim válasza:

63/ na és hogyan gondolkodtok? Légyszi, mondd el! :) igen, nő vagyok és biztos egyértelmű, hogy volt részem hasonlóban, ezért érdekel nagyon az őszinte vélemény... így talán, hogy anomnim az oldal, még az is lehet, hogy az ember az igazat olvassa!

Szóval köszönöm, nagyon tanulságos!

2023. aug. 30. 18:05
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!