Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt olyan no, aki ismerked...

Van itt olyan no, aki ismerkedne egy 43 eves nos ferfival? Nem csalnam meg a felesegem, csak egy kis izgalomra vagyom. Az is jo, ha mar beszelgetunk.

Figyelt kérdés
Google chat?
2023. aug. 24. 13:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/74 anonim válasza:

Veszélyes játék ez. Az ember csak kis flörtöt akar, feldobni a napjait. Aztán meg már azon kapja magát, hogy magával harcol, hogy meg ne csalja a párját. Mert ugye keresünk valamit ami hiányzik a mindennapjainkból. De sajnos az ember olyan, hogy akitől megkapja azt a valamit ami hiányzik neki-legyen az bármi is-, akaratlanul is elkezd vonzódni ahhoz akitől megkapta. Érzelmileg, szexuálisan, helyzetfüggő. De mindkettő veszélyes.

Bár az tény, hogy ha sikerül megállni a megcsalást, egy kis ilyen időszak az ember életében, és újra rendben van minden. Elég, nem akar a végtelenségig mással flörtölgetni titokban. Megkapta, megélte ami hiányzott neki, és vissza is húzódik a saját boldog kis kapcsolatába.

Bár én csak virtuálisan csináltam végig, de 20 éves házasság után én is beleestem valami olyasmibe amiről a kérdező, meg itt mások is írnak.

Tehát hiába szánja kis könnyed valaminek ezt az ember, játék ez a tűzzel, de keményen.

2023. aug. 25. 08:53
 42/74 Barnabas333 válasza:

41-es van egy női kolléganőnk aki a férfi kollégákkal imád ebédelni, mert mondja a férfiakat szeretni, nem a női társaságot.

Mégsem csalja meg velünk a férjét. De ha egy férfi akkar kapcsolatban egy nővel beszélgetni vagy sétálni, máris ő a sorozatgyilkos.

Mondjuk 30 éves koromig minden megcsalást és szerető tartást elítéltem én is, ma már máshogy látom. Mindenkinek szeretnie kellene mindenkit alohá, nem tárgyként tekinteni a másikra. De lehet én vagyok a hülye.

2023. aug. 25. 10:12
 43/74 anonim válasza:

Ugyanígy vagyok, mint a 41-es. Ma már sokszor meggondondolnám, belemennék-e egy ilyenbe, még csak virtuálisan is. Ha tudnám a helyén kezelni (t.i. kis fűszer a mindennapokban, de alapvetően "szenvtelenül"), talán igen. De tudva, hogy nem ez a típus vagyok...

És még bőgni is úgy kell a végén, hogy a család ne lássa.

Nem könnyű ez.

42/n, mindenki megnyugtatására.

2023. aug. 25. 10:31
 44/74 anonim válasza:
El kell járni társaságba, ill. olyan hobbikat, sportokat érdemes űzni, ahol vegyes a társáság összetétele. Már az is nagyon feltöltő tud lenni fizikálisan és lelkileg is.
2023. aug. 25. 10:46
 45/74 anonim válasza:
A kérdező meg lehet már valahol sétálgat vagy kávézgat egy jelentkezővel, és csak mi beszélgetünk már, egymással :D
2023. aug. 25. 11:11
 46/74 anonim válasza:
Az is valami, nem? :)
2023. aug. 25. 11:13
 47/74 anonim válasza:
Ja, persze, nem reklamációként írtam :)
2023. aug. 25. 11:18
 48/74 anonim válasza:
Nem is kell ide a kérdező :)
2023. aug. 25. 11:35
 49/74 anonim válasza:
Itt csak az a része érdekes, hogy társkeresés kategóriában van a kérdés, miközben nem lép át az illető egy határt. 🤷🏻‍♀️
2023. aug. 25. 13:33
 50/74 anonim válasza:

Kérdező teljes mértékben megértem amit akarsz. 35 évesen én is vágyom ilyenre, de megcsalni sose csalnám meg a fekeségem

Tényleg inkább csak a flört, beszélgetés izgalom.

Nyilván a szánalnas huszonéves kis szűzekkel nem kell foglalkozni, akik sose lesznek ebben a cipöbe.

Kitartást.

2023. aug. 25. 16:08
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!