Meleg fiúk, valaki ismerkedni? 24/F
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Budapesten élek és keresnék egy velem hasonló korú srácot Bp-ről vagy a környékéről.
Magamtól röviden annyit, hogy szakácsként dolgozom, illetve alkalmanként stylist asszisztens is vagyok. Alapjáraton elég csendes vagyok és előző barátomat zavarta, főleg többnyire ő beszélt, én nem tudtam feloldódni mellette és emiatt nem működött a kapcsolatunk. Mindenképpen komoly kapcsolatot keresnék egy olyan emberrel, aki elfogad olyannak, amilyen vagyok.
jan. 7. 21:14
1/3 anonim válasza:
Szerintem ne itt keress 🥲
ez az oldal körülbelül olyan társkeresési színvonallal rendelkezik mint egy romeo vagy grindr 💀
jan. 8. 15:11
2/3 anonim válasza:
Szia, ha gondolod irj, es beszelgethetunk.
jan. 9. 03:11
3/3 anonim válasza:
Szia!milyen korhatárral keresel párt?
jan. 10. 05:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!