Hogyan koptassam le a srácot szépen?többi lent
Tudom tudom,elrontottam.
Egy hete beszélünk,kétszer találkoztunk.Volt csók,és próbáltam vele jolerezni magam de egyszerűen mint férfi nem jön be.A csókot ő kezdeményezte ,úgy voltam vele hátha változik.
Egyszerűen nem az esetem,O viszont állandóan ír,velem akar lenni,ami persze normális,csak én nem akarok vele.
Nem fogott meg,hiába hittem azt,viszont most azt hiszi hogy nem közömbös számomra pedig de,most már tudom hogy de.
Nagyon rámenős,és borzasztó papucs.
Nem akarom megbántani,de nem akarok tőle semmit.
Igen,egyszerű lenne leírni neki de hogy?
De most mi bajuk van egyeseknek azzal, ha valaki egyedül érzi magát és megpróbál társaságot keresni? Te jó ég, mennyi frusztrált ember, kérdező nem is követett el semmit, ja, hogy megpróbálta jól érezni magát? Ti sose próbáltatok valamit ki azzal a reménnyel, hogy hátha jó lesz? Kérdező, talán azt rontottad el, hogy amikor mondta, hogy papucs, nem mondtad neki, hogy ne haragudj, de nem keresek papucsot.
Régen én is olyan voltam, hogy beleélem magam és fejben már házasság meg minden már attól is, hogy a csaj mosolyogva ramkoszont, de az még mindig teljesen az én hibám :D
Mond el neki, hogy téged zavar az, hogy papucs, hoogy az nem egy vonzó tulajdonság nálad.
22# mert az teljesen normális, hogy kimegyek egy csajjal megcsókolom és nem szól semmit, mert ki tudja épp mi játszódik le a fejében és akkor utána raakazkodok és irkálom neki, hogy hiányzik, mintha már járnának és ragad tapad a csajra, az ozt nagyon normális dolog. Elkövetett egy hibát, emberek vagyunk, kipróbálunk dolgokat, hátha működni fog, mi van ebben? A csávó legfejjebb ha okos tanul belőle, hogy egy két randi után nem fogunk a másikra rátapadni.
De igazad van, semmi erkölcsöm nincsen, mert frusztráltnak mondom az itt lévőket, akik között bizony vannak olyanok, akik tényleg azok és ha a nő hibázik, akkor jaj neki, mert razuditja az ő keserűségét. Egy hibát ne állítsatok be úgy, mintha egy családot tett volna tönkre. De lehet bennem van a hiba. Hibázott, bár nem nagyot, de nem fogok keresztre vetni, meg mindennel illetni.
Leírása alapján le tudta volna reagálni, de hagyta hátha az majd beindítja vagy nem tudom, és akkor majd jó lesz.
"A csókot ő kezdeményezte ,úgy voltam vele hátha változik."
25-ös,
Ez is érthető. Mivel a csóknak is döntő szerepe van az érzelmek alakulásában. Ha nem működik, nem vált ki semmilyen érzést, akkor érthető, ha úgy dönt az ember, hogy nem érdemes erőltetni. Az a gond, ha a másik 2 hét alatt már olyan szinten beleéli magát valamibe, hogy ne tudja elfogadni, ha a másik nem úgy érez. Eleve 2 hét iszonyú kevés ahhoz, hogy mély érzelmek alakuljanak ki két ember között. A legtöbb esetben ez csak illúzió és a vágyainkat látjuk bele egy általunk kialakított képbe. Ez a másik fejében nem biztos, hogy olyan ütemben alakul ki, mint nálunk. Mindenesetre nem ígért semmit a lány, így felesleges megsértődött, ha normálisan közli, hogy nem érzi, hogy alakulna bármi részéről. Sőt, inkább örülni kellene, hogy nem rabolta az időnket. Nem lehet a másikra erőltetni magunkat és a saját vágyainkat.
Változó, hogy kinek milyen gyorsan alakulnak ki az érzései valaki iránt. Olvastam már itt nagyon hosszú időről, ami alatt 180°-ot változott egy lány érzése egy fiú iránt. Ha viszont tényleg nagyon egy hullámhosszon vannak, és ez már az elején kiderül, akkor nem kell várni hónapokat, sőt heteket sem.
27,
Ez így van, ahogy írod. De a kérdésben a lány azt írja, hogy ez részéről nem volt meg. Így érthető, ha jelzi, hogy inkább ne folytassák.
Az sem jó, ha sokáig húzza két ember, hogy hátha... ha működik, akkor az elejétől fogva működni fog és gördülékeny lesz az ismerkedés. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!