Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hogyan koptassam le a srácot...

Hogyan koptassam le a srácot szépen?többi lent

Figyelt kérdés

Tudom tudom,elrontottam.

Egy hete beszélünk,kétszer találkoztunk.Volt csók,és próbáltam vele jolerezni magam de egyszerűen mint férfi nem jön be.A csókot ő kezdeményezte ,úgy voltam vele hátha változik.

Egyszerűen nem az esetem,O viszont állandóan ír,velem akar lenni,ami persze normális,csak én nem akarok vele.

Nem fogott meg,hiába hittem azt,viszont most azt hiszi hogy nem közömbös számomra pedig de,most már tudom hogy de.

Nagyon rámenős,és borzasztó papucs.

Nem akarom megbántani,de nem akarok tőle semmit.

Igen,egyszerű lenne leírni neki de hogy?

2023. júl. 16. 23:37
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
iszonyat magányos vagy 22 évesen? En 34 éve az vagyok! Örülnél te annak a pasinak 10 ev múlva....De akkor mar m as pasija lesz!
2023. júl. 17. 07:14
 12/29 A kérdező kommentje:

Ő maga mondta magáról hogy papucs volt a kapcsolatban,ezert szakított vele a párja.

Plusz de,meglehet állapítani.

Konkrétan semmi saját véleménye nincs,én nem szeretem ha valaki bólogat,helyesel.

És miért ne lehetnék magányos 22 évesen?szülők,és barátok nélkül?

:D vagy már a magány érzése is korhoz kötött?

2023. júl. 17. 07:49
 13/29 anonim válasza:

Elmondod öszintén amit érzel és gondolsz.

Reménytelen, nem jön be, nem tehetsz róla, nem akarod becsapni stb.

Megpróbáltad biztos vagy benne hogy nem jön be mint férfi

Ennyi, az öszinte nyílt beszéd a megoldás, főleg ha ilyen típusú "fiú"

2023. júl. 17. 10:15
 14/29 anonim válasza:
Nem kell semmit se mondanod.Mar ott elárultál mindent magadról hogy 22 évesen ilyen szinten vagy hogy a magány miatt egyből rárepülsz az első csávóra és még azt is hagyod hogy megcsókoljon úgy hogy 1 hete ismeritek egymást. Én is magányos szoktam lenni mégse mennék rá az első lányra aki az utamba jön. Nagyon szánalmas vagy és még azt akarod elerni hogy aki olvassa annak az jöjjön le hogy ebben a történetben te vagy az a fél aki rosszul járt és te semmiről se tehetsz. 😂 Mondjuk ott kellett volna kezdeni hogyha találkozol is vele annyi tartásod legyen hogy ne hagyd hogy rád nyomuljon és most nem dillemázni kéne hogy rázd le hanem könnyen letudnád zárni az egészet.
2023. júl. 17. 10:59
 15/29 anonim válasza:
Mond meg neki a tutit. A jàtszmàzàst a legtöbb férfi nem bìrja köztük én sem.
2023. júl. 17. 11:21
 16/29 anonim válasza:
Nem fogja jól fogadni, 2 hét után...En minimum elküldenélek keredezo a pcsa-ba
2023. júl. 17. 13:32
 17/29 anonim válasza:
Nem fogja jól fogadni. Nekem is volt egy ilyen ismerkedésem. Szerintem két hét semmi. Tehát elfogadhatná a tényt, ha őszintén és nem sértőn közölnéd vele, hogy úgy érzed, nem egymást keresitek. Az én esetemben vérig lett sértve, mert ő már teljesen beleélte magát a dologba, pedig nem adtam bátorítást. Tulajdonképpen két hét alatt ő már nem is tudom, mit gondolt... Egyszerűen fejjel rohant a falnak. 🤷‍♀️ Határozottnak és egyenesnek kell lenned vele.
2023. júl. 17. 17:33
 18/29 anonim válasza:
Írtál már neki azóta? Vagy még vársz?
2023. júl. 17. 20:57
 19/29 anonim válasza:

Mi kell hozzá, hogy megtanuljam?

Mi kell hozzá, hogy meg ne unjam?

Mi kell hozzá, hogy elfelejtsem?

És mi kell ahhoz, hogy megszeressem?

Mi kell hozzá, hogy megmaradjon?

Hagyd a szíve hát hadd szakadjon meg

Ma éjjel nincs segítség

Mi kell hozzá még?

2023. júl. 17. 22:33
 20/29 anonim válasza:
Ismerős,anno volt nekem egy ilyen srac nagyon rendes intelligens lett volna,de a büdös életbe se tudtam volna elfogadni mint férfi,mert egyszerűen ha ránéztem nem volt meg a vonzalom,nem volt az esetem.Képtelen voltam neki megírni hogy figyelj hagyjuk mert ne haragudj de nem vagy az esetem,el kell fogadni nem jöhetünk be mindenkinek igaz nehéz volt ez akkor meg nehezen engedett el,de muszály volt feleslegesen mit vesztegessük egymás idejét miközben lehet talál olyat akivel kölcsönös szimpátia lesz? Hidd el el kell mondanod szépen mert előbb utóbb csak idővesztegetes,és még rosszabb lesz elengedni tapasztalat!
2023. júl. 18. 00:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!