Hogyan koptassam le a srácot szépen?többi lent
Tudom tudom,elrontottam.
Egy hete beszélünk,kétszer találkoztunk.Volt csók,és próbáltam vele jolerezni magam de egyszerűen mint férfi nem jön be.A csókot ő kezdeményezte ,úgy voltam vele hátha változik.
Egyszerűen nem az esetem,O viszont állandóan ír,velem akar lenni,ami persze normális,csak én nem akarok vele.
Nem fogott meg,hiába hittem azt,viszont most azt hiszi hogy nem közömbös számomra pedig de,most már tudom hogy de.
Nagyon rámenős,és borzasztó papucs.
Nem akarom megbántani,de nem akarok tőle semmit.
Igen,egyszerű lenne leírni neki de hogy?
A legjobb amit tehetsz, h kerekperec megmondod azt amit ide leirtal. Normalis stílusban h adtál lehetőséget a dolognak de nem érzed amit kellene. Es h nem akarod vesztegetni az idejét es sajatodat se tovabb. Hazudni se akarsz v megjatszani magad barmennyire is rosszul fogja erinteni ez a helyzet. Orultel h megismerhetted, de ezt most lezarod. Aztan amilyen ember reagal majd ra. Vagy megerti mint eg normalis ember, vagy megprobal gyozni h adj neki keg idot stb erre egyenes nemet mondasz ha ez lenne, es vagy felhuzza magaz es elmondd mindennek mert ugye ilyen is van. Itt meg csak siman elkoszonsz es csá.
Nem kell falazni kamuzni szepiteni a dolgokat, minel elobb lezarod annal jobb. Aztan ha esetleg tovabb zargaz kicsit erejesebben kuldod el es vagy letiltold. Tortenet vége. F/30
Teljesen igazatok van,így is kell csináljam,csak olyan hülyén jön ki az egész.
Akkor minek hagytam hogy megcsokololjon,végig mosolyogtam rajta,Azon amiket mondott.Teljesen érthetetlenül fog állni,de őszintén tényleg nem érzek semmit.ő nagyon oda van értem ,és ezt ki is fejti.
Egyáltalán nem akarom megbántani,és tényleg annyira hülyén jön ki az egesz.Bar már első találkozás után írta,hogy ő kapcsolatot akar,ami valahol érthető,de én mondtam neki nálam több idő még kialakul,nem egy alkalom.
Meg első találkozás után "hiányzók",kezdjük ott hogy megremultem ,főleg azért mert bárhogy próbálom erőltetni nem jön be,mint pasi és csak azért ismerkedtem vele mert iszonyat magányos vagyok/voltam,és így nem fer vele szemben,főleg ha bármilyen érzést táplál irántam
Én 22 ,O pedig 29 éves egyébként.
Nem tudom pontosan mit kéne megfogalmaznom,hogy ne legyen az egesz gáz.Elrontottam,hogy megjatszottam hogy jó az egész,csak azért mert azthittem lehet több de nem.
Nem szeretem az ilyen típusú pasikat :D ,de azt sem ,ha úgy érzem én hordom a nadrágot.
Azért hála istennek nem csak ez a két kategória van.
De inkább leszek válogatós,és korrekt mással szemben ha úgy érzem nem működik mint olyan,akinek mindegy és mindenkivel össze fekszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!