Felnőtt létemre csak én utálok randizni?
32/F vagyok.
Kb. főiskolás koromban, azaz 20 éves koromban randiztam utoljára úgy, hogy előtte nem ismertem a másikat. Ezek általában internetes "vakrandik" voltak, amiket most a tinder váltott fel egy pár éve.
De utálok elmenni az első találkozóra, ez javarészt azért van, mert a legtöbb esetben sose úgy nézett ki a másik személy, mint a képeken.
A legtöbb párkapcsolatom úgy alakult ki, hogy megismertem személyesen valahogy, munkahelyen, vagy baráti körön át, vagy közös érdeklődésből.
Viszont egy ideje nem hozza az élet személyesen ezt.
A tindert használom, de hamar megunom vagy őszinte leszek nincs kedvem elmenni végül a találkozóra és lemondom az egészet.
Más is van így ezzel, vagy nekem alakult ki ez a sok rossz tapasztalatból?
Teljesen át tudom érezni. Mondjuk, én csak netről ismerkedtem, voltak kudarcok is. De a fő problémám, hogy hosszabb párkapcsolat után nem találom a helyem.
30/N
én már 20 éve nem randiztam
20F
Én életembe nem randiztam soha. De a feleségem meg is ölne ha megtudná hogy randizok valakivel, még akkor is ha csak ki akarom próbálni.
Feleségemet 18 éves korom óta ismerem. Egy suliba jártunk Ő 17 éves volt amikor odakerült egy másik suliból iratkozott át. Akkor volt egy buli iskolán belül és akkor ismerkedtünk meg, aztán dumálgattunk még a régi jóöreg MSN-en meg találkozgattunk de csak ilyen haverkodás volt köztünk, nem volt randink soha mert nem is akartam vele randizni mivel nem volt úgy az esetem, de nagyon jófej volt és baromi jól elvoltunk, aztán mégis csak összejöttünk, mégis csak kialakult a szerelem de akkor sem randiztunk soha mert szinte minden szabadidőnkbe együtt voltunk és szinte mindent együtt csináltunk.
Aztán ez megy már rengeteg ideje, lassan 6 éve vagyunk házasok. Nemsokára Ő is 30 éves lesz és még mindig nagyon jól megvagyunk egymással. Neki volt előttem egy barátja akivel 1 évig voltak együtt és amikor szakítottak azért is váltott iskolát mert egy népszerű sráccal volt együtt aki bosszúból megutáltatta mindenkivel és kiközösítették a régi sulijába, voltak vele gondok ezért is váltott iskolát és akkor kerültem én a képbe.
Mai napig örül annak hogy így alakult mert másképp nem ismernénk egymást.
Én meg előtte nem randiztam soha, nem ment a csajozás sehogy sem, most meg már azért nem menne mert eszembe se jutna ilyen, főleg hogy boldog házasságban élek.
En szerettem randira menni csak sajnos a legtobb esetben csalodas volt. Viszont minden egyes uj elso randinal van egy kis esely hogy na majd most...
kb 7 eve nem randiztam mert azota van valakim
Őszintén én sem szeretek. Sokkal jobb, ha az élet spontán hozza az ismertségeket, csak ugye ha az ember nem jár el aktívan ide-oda, barátokkal/egyedül, vagy nem nyit mások felé, akkor igencsak hamar bezáruk a kör. Nem úgy mint gimiben, egyetemen amikor buli bulit ér, vannak közösségek stb. A legtöbb felnőtt ember dolgozni jár, mellette barátok néha néha, talán egy hobbi belefér és igazából ennyi. Az online társkeresés megölni a spontaneitást, szerintem.
27L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!