Bele merjek menni egy párkapcsolatba egy olyan lánnyal aki otthagyott valakit értem? Ha vele megtette akkor velem is megteheti.
De legalább nem ketten vagytok neki párhuzamosan, ez azért pozitív! Fel mer téged vállalni, az előzőt pedig képes lezárni.
Amúgy az esetek többségében harmadik fél miatt szakítanak az emberek.
Ne görcsölj feleslegesen!
"Ha vele megtette akkor velem is megteheti."
Nyilván.
Az a kérdés, hogy mi a célod. Ha nem egy életre kell, akkor bármi.
Ha viszont komolyan gondolod, akkor ne menj bele.
Sose lehet tudni kiből kit hoz ki a másik. Teljesen jogos a felvetés. Párom is anno akkor lépett ki a kapcsolatokból ha mással már biztos volt a dolog, mégse ez alapján álltam hozzá. Végülis fiatalok vagyunk sose lehet tudni mit hoz a jövő.
Mi azóta is együtt vagyunk és van már egy 5 éves fiúnk. Illetve nem tudod mi volt az előző kapcsolatában. Lehet már ért a szakítás dolog csak kellett neki egy ok hogy lépjen.
#11, miért, ha Neked esetleg véget ér egy párkapcsolatod, utána megint csakis szűz lányt keresel? Sok sikert hozzá, kétlem hogy találnál, sőt, ha nagyon feszegeted ezt a határt, akkor még akár a pedofília gyanúja is felmerülhet! Vagy egyedül maradsz örökre.
Kérdező, én a helyedben biztos nem mennék bele ilyen párkapcsolatba, aminek “időzített bombaként” áll fenn az esélye, hogy bármikor véget érhet!
Ismerek 2 embert, akik akkor még egy párt alkottak, amikor megismertem Őket. Kedves, szolíd, aranyos pár voltak, a csaj helyes is. Aztán 3 év együttlét után a csaj titokban őrlődni kezdett, majd fél évvel később közölte a sráccal, hogy vége a kapcsolatuknak - “kialudt a tűz”, unalmasan megszokottá vállt az együttlétük!
Bármennyire is szép, kedves, aranyos lány, soha nem jönnék össze vele! Nemcsak hogy a srácot nem akarom “hátba szúrni”, de eleve nem kezdenék bele egy ilyen instabil kapcsolatba!
Megcsalás, kiszeretés - az ilyen dolgok sosem szerencsések, és eleve instabil lesz tőlük egy kapcsolat, ha már az egyik fél eleve tud róla, vagy legalábbis bizonytalan a hosszú távú jövőben! Csakis egy stabil alapon nyugvó kapcsolatba érdemes belevágni, aminek vagy a jövőjéről nem tudsz, vagy pedig mindketten feltétel nélkül vonzódtok egymáshoz!
"közölte a sráccal, hogy vége a kapcsolatuknak ... soha nem jönnék össze vele! Nemcsak hogy a srácot nem akarom “hátba szúrni”, de eleve nem kezdenék bele egy ilyen instabil kapcsolatba!"
Hogyhogy egy ilyen instabil kapcsolatba? A veled való kapcsolata egy teljesen másik kapcsolat lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!