Bele merjek menni egy párkapcsolatba egy olyan lánnyal aki otthagyott valakit értem? Ha vele megtette akkor velem is megteheti.
Figyelt kérdés
2023. máj. 27. 13:29
1/40 anonim válasza:
Én is most pont dettó ugyanilyen helyzetben vagyok.
És úgy döntöttem, hogy nem lesz belőle kapcsolat.
Pont emiatt, hogy Ha vele megtette akkor velem is megteheti.
2023. máj. 27. 13:39
2/40 anonim válasza:
Jól látod.
2023. máj. 27. 13:46
3/40 Noren1989 válasza:
Érdekes erkölcsei lehetnek.
Noshàt, érdemes lehet kipuhatolni, h végülis mi zajlott le benne.
Lehet liànozós a lànyka, de hosszabb kapcsolatban akàr màr meg is únhattàk, amit megérzett.
Te ismered jobban nàlunk, az fix.
2023. máj. 27. 14:08
4/40 anonim válasza:
Igen ez egy jó kérdés, de nagyon helyzet függő a dolog.
Persze veled is bármikor megeshet, hogy téged cserél le.
2023. máj. 27. 14:32
5/40 anonim válasza:
Én nem attól félnék, hogy bármikor elhagy, hanem hogy akkor is benne marad a kapcsolatban, ha már nem szeret igazán, de még nem talált másikat.
2023. máj. 27. 14:38
6/40 anonim válasza:
Nagyon kevés az olyan ember akinek csak egy kapcsolata van az eletben. Igy az elhagyas ezert azért amazert eleg gyakori. Az hogy miattad vagy mas miatt lepett ki igazan nem annyira fontos. Pont jol jottel ehhez a lepeshez. Nem tulajdonitanek neki nagy jelentoseget. Nem az lenyeg miert hagy el, hanem az, hogy miert akar veled lenni.
2023. máj. 27. 15:03
7/40 anonim válasza:
Ezek a csajok liánoznak. Veled is ugyanúgy meg fogják tenni ha jön egy jobb pali.
2023. máj. 27. 15:29
8/40 anonim válasza:
Ha miattad hagyta ott akkor már korábban alakult vmi köztetek. Gondolom biztattad. Vagy elmondtad neki, hogy csak játszottál? Soha nem fogod felvallalni? Titokban jó volt, most, hogy teljesen megkaptad már nem is kell. Hát szép! Egyáltalán miért kezdtél vele, ha nem volt szabad. Most pedig kifogásokat keresel. Bár nem ismerem a részleteket, de nekem ez jön le.
2023. máj. 27. 17:27
9/40 anonim válasza:
Nem ebből indulnék ki.
2023. máj. 27. 17:51
10/40 anonim válasza:
Az is elhagyhat másért aki előtte még sosem tett ilyet… szerintem ez nem sokat árul el róla.
Lehet hogy akkor is kilép abból a kapcsolatból ha te nem jössz a képbe.
2023. máj. 27. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!