Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Egy ilyen fiú mint én kb....

Egy ilyen fiú mint én kb. mennyire kelendő úgymond? F26

Figyelt kérdés
Egy 194cm magas,vékony alkatú,zöld szemű,rövid fekete hajú vagyok aki kissé csöndes,visszahúzodó fajta.Szeretek animét nézni,mozizni (igaz mindig egyedül megyek :D ) kicsit eljárni erre arra,próbálgatok memoárokat írni,olvasok de főleg játék alapján készült könyveket.Már itt hozzáteszem,hogy soha nem volt még párom ami tuti,hogy fura lesz annak aki majd olvassa.Ebből kifolyólag semmi tapasztalatom nincsen párkeresés terén de valahol el kell felejteni.A talán szerencsém az az,hogy Vecsésen élek ami rögtön Pest mellett van és így talán jobbak a lehetőségek.Remélem jó bemutatkozást írtam mivel rendesen gondolkodnom kellett ezen mert ugye sose csináltam ezt a párkeresést és így sose kérdeztek rólam.

2023. máj. 19. 20:15
1 2
 1/11 anonim válasza:
12 egy tucat
2023. máj. 19. 20:24
 2/11 anonim válasza:

Azért ennyi egy kapcsolathoz bőven nem elég, hogy hol laksz meg mit szeretsz. Jó tudni, de vannak ennél kapcsolat szempontjából fontosabb dolgok.

Csak néhány példa: jövőbeli tervek (tanulás, munka, hobbi, család terén), önismereti alapok (ahhoz, hogy tudd nálad hol a határ, mi fér bele egy kapcsolatba és mi nem, magabiztosan mondasz nemet stb), mit tudsz nyújtani a párodnak és neked mik az igényeid?

2023. máj. 19. 20:32
 3/11 anonim válasza:
Nem,igazabol nem fura,hogy nem volt meg parod🙂
2023. máj. 19. 20:44
 4/11 anonim válasza:
Annyira kelendő, amennyire érdekessé, vonzóvá teszed magad. Ehhez azonban az kell, hogy legyen olyan közeg, ahol a korodbeliek sokan vannak és nagyobb az esélye az egymásra találásnak. Ezért előnyben vannak a sokáig tanulók vagy a sok embert foglalkoztató munkahelyek. Ha olvasol, akkor iratkozz be egy kölcsönkönyvtársa és tölts ott hosszabb időt, hogy nézegethess másokat és mások is nézegethessenek téged.
2023. máj. 19. 20:57
 5/11 A kérdező kommentje:

Éreztem, hogy a nagy eszemmel ki fogok hagyni dolgokat szóval köszönöm, hogy ezekre is felhívás a figyelmem.

Egy ideje már dolgozok és ujjat tanulni egyenlőre nem szeretnék. Hobbi ugye az anime, írás, olvasás stb. Család téren nem szeretnék azt alapítani sem pedig össze költözni. Nagy eséllyel már itt elbukott nálam a dolog de akkor így jártam 🤣

A többiről amit írtál nem tudok nyilatkozni mivel sose jártak ilyenek a fejemben. Soha nem volt semmi tervem a jövőre nézve csak úgy élem az életem csöndbe, nyugalomba. Az, hogy mit tudnék nyújtani párként azt végképp nem tudom mivel ugye soha nem volt még senkim. 0 tapasztalatom van a dologba.

2023. máj. 19. 21:03
 6/11 anonim válasza:

26 évesen, 194 cm magasan, arc és név nélkül most a leírásod alapján egy 16 éves gyereknek tűnsz.

Ha téged nem zavar, hogy nincs senkid, akkor szerinted másokat zavarni fog? Egy nap majd oda lép hozzád a pénztáros srác és megkérdezi, hogy lennél-e a pasija?

Ne álmodozz! Ha csajt akarsz, akkor kezdj bele valahogy, ha meg nem, akkor ne gondolkozz ezen.

A mai világban már pozitív dolog, ha valaki nem bssza tele a világot kölkökkel. Te legyél erre büszke!

2023. máj. 19. 21:21
 7/11 anonim válasza:

Kinézet szerintem bőven jó úgy, legalább észrevesznek az emberek. Hobbi stb. ez úgyis csak akkor számít, ha már jó első benyomást tettél, úgy igazából ez első-második randin legyen csak a gondod. Sokan nem szeretnének gyereket, bár nyilván aki meg szeretne, nanka kizáró ok. Összeköltözés.. azért a többség ebben gondolkodik, már csak praktikus okok miatt is. Ha már ismersz valakit 1-2 éve, akkor úgyis el tudod majd dönteni, nem feltétlen rosszabb, mint egyedül élni. Nem sokban más, mint egy jó haverral együtt élni, de persze ez biztos nem mindig van így, hallani történeteket.

Nézz utána, hogyan kell jó profilt csinálni, regisztrálj a mainstream társkeresőkre (tinder, bumble, badoo), aztán majd meglátod. nem biztos, hogy könnyen találsz neked tetsző lányt, de valahol el kell kezdeni, és ez igényel a legkevesebb effortot.

2023. máj. 19. 21:43
 8/11 anonim válasza:
Énis hasonló cipőben bàr màr volt kapcsolatom de nehezen megy az ismerkedés. Pest megyében lakom ha gondolod havekodhatunk ,de semmi melegeskedés :D
2023. máj. 19. 22:56
 9/11 anonim válasza:
Pacsi Vecsésről, sok sikert! 😄
2023. máj. 19. 23:49
 10/11 gago77 válasza:
Ez most komoly, vagy valami trollkodás?
2023. máj. 22. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!