Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért ilyen nehéz ismerkedni?

Authorless kérdése:

Miért ilyen nehéz ismerkedni?

Figyelt kérdés
A mai világban miért nehéz ismerkedni? 100 lányból 1 ír vissza, többsége csak elolvassa. Élőben pedig szinte lehtetlen, akkor sem lesz semmi. Minden hétvégén szórakozóhelyen/beülős helyen vagyok. Átlagos srác.28/F

2023. máj. 26. 21:59
1 2
 1/15 anonim válasza:
Nem nehéz, csak rosszul csinálod. Pl a net az felejtős.
2023. máj. 26. 22:18
 2/15 DanielC válasza:
Mert a social media miatt mindenki azt hiszi, neki is egy tökeletes/hibatlan pár jar meg. Meglat egy nö egy masikikat az interneten egy model pasival, es ugy dönt, hogy neki is az kell, mivel ö is tökeletesnak tartja magat, mivel kisminkelte magat. Probald megmagyarazni egy atlagos nönek, hogy öhozza is csak egy atlagos pasi passzol, mivel egyikük se jobb az atlagnal.
2023. máj. 26. 22:21
 3/15 A kérdező kommentje:
Élőben is ugyanaz az eredmény.
2023. máj. 26. 22:26
 4/15 anonim válasza:
Mindenki el van a maga bugyborékában.
2023. máj. 26. 22:43
 5/15 anonim válasza:
Ez már nem is lesz jobb sajna. Sokszor énis megkérdezem magamtól azt hogy mi értelme itt lennünk ha az ember nem tud igazán boldog lenni? Ha annyit nem tud megtenni hogy beüljön az étterembe mivel olyan árak vannak hogy hihetetlen. Sokan mondják hogy azért hogy tanuljunk. De hogy tanuljon ha egyszerűen nem engedheti meg magának mert ez jutott annyi a keresete annyit tud beosztani. Az ismerkedésről meg ne is beszéljünk . Én évek óta próbálom sehol semmi,én már rég töröltem magam. Szórakozóhely?? Na nevetess. Tele mindenféle agyalágyult hülyével,meg külföldiekkel akikből egy szavát nem értek. Csak tudjátok mi ezzel a gond. Hogy az embernek vannak álmai. Nekem gyerekkrori álmom az volt hogy majd egyszer mennyaszony legyek,már számokat is nézegettem mi lenne jó az esküvőn,és hogy ezt az ember nem tudja megvalósítani hogy igazán boldog legyen,mert sajnos nem mindenkinek adatik meg az igazi boldogság. És most lehet itt azzal jönni hogy nem. De igen,sajnos vannak milliárdos emberek akik élnek mint hal a vízben,és átlag allattiak akiknek még egy esküvő is csak álom,mert egyszerűen nem hogy ismerkedni. Hanem addig nem jut el az ember egy beszélgetésben, hogy merre élsz. És ezzel az a probléma hogy az emberek többsége szarik bele meg szórakozik és az olyanktól meg elveszi az időt aki tényleg komolyan szeretne édesanya,vagy apa lenni majd egyszer,ahogy meg van írva. Én konkrétan hányni tudok már attól a sok perverz embertől hogy csúszhatott le ennyire a világ? Már aki egyedülálló,meleg,lezbi,bi. Őszintén milyen gondolkodásmód ez? Azért álljunk meg,attól hogy valaki egyedül van még nem kéne hazugságokat gondolni másokról ami nem igaz,meg elhordani mindennek mert mondjuk az ő kis farkúk vezéreli őket. De már nem ez a mai világ,küzdünk a semmiért itt vagyunk,aztán lesz ami lesz. Figyelj én már elengedtem,lehetne itt regényeket írni de felesleges ez a világ már nem változik ez ilyen.
2023. máj. 27. 00:26
 6/15 anonim válasza:
Kezdjük azzal hogy a covid tönkre tett mindent,családok veszítették el szeretteiket.,Gyárak,éttermek mentek csődbe,az emberek bezárkóztak, élet sem volt,sokan megszokták ezt és nem ismerkednek.Sok valaki el sem jár sehova mindenki a modern kütyükön lóg stb. A hűség meg már elavúlt az emberekben,megbízni valakiben manapság lehetetlen. A társkeresőn meg maradtak a kiéhezett állatok. Annyit tudunk hogy várunk nem tudni meddig..Talán egyszer lesz valami.
2023. máj. 27. 00:43
 7/15 anonim válasza:
Nekem írhatsz. 21L
2023. máj. 27. 01:17
 8/15 anonim válasza:

Mennyi ideje próbálkozol? Egyáltalán nem lehetetlen ismerkedni, csak jóval nehezebb 30 fele tartva. Viszont ha 1-1.5 éve semmi sikered nincs, akkor van egy rossz hírem, mert 100%, hogy nálad van valami gond.

Interneten pl milyen és mennyi képed van kint? Hogyan írsz rá a csajszikra? Akkor ennyi idősen már fontos vagy legalábbis sok nőnél előny, hogy legyen valami karriered (nem kell milliomosnak lenned), ne otthon lakj, legyenek határozott céljaid, gyerek témára legyél nyitott és hasonlók. Élőben pedig átlagos srácként ne nagyon reménykedj, pláne szórakozóhelyen:D ott a kinézet számít és nálad sokkal jobb srácok vannak ott, meg nem mindenki komoly kapcsolatot keres, ellenben az ilyen korosztály tinderen már értelmesebb, nem válogat a kinézet alapján annyira. Persze lehet buliban ismerkedni átlagos kinézettel, de ahhoz nagyon erős személyiség kell és magabiztosság kell, ez van vagy valakinek vagy nincs.

Most nem megszólni szeretnélek, csak felhívni a figyelmed arra, hogy valószínüleg nálad van a hiba és valamin változtatnod kell.

2023. máj. 27. 10:54
 9/15 anonim válasza:

Ha érdekes vagy, és felkelted az érdeklődésüket, vissza írnak.

Ha nem, hidd el az a legjobb neked. Egy percig se sajnáld.

2023. máj. 27. 15:34
 10/15 anonim válasza:

A 6-os válasszal rendkívül egyetértek!!! A COVID tényleg tönkretette a fél világot!!! Az én életemet is még jobban derékba törte.

Nem volt elég az édesanyám halála, akkor még ez is... :(

A home office elterjedésének köszönhetően pedig alig tudom nyomon követni a munkaerőpiaci hatalmas felfordulást.

2023. máj. 28. 06:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!