Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért ilyen nehéz ismerkedni?

Authorless kérdése:

Miért ilyen nehéz ismerkedni?

Figyelt kérdés
A mai világban miért nehéz ismerkedni? 100 lányból 1 ír vissza, többsége csak elolvassa. Élőben pedig szinte lehtetlen, akkor sem lesz semmi. Minden hétvégén szórakozóhelyen/beülős helyen vagyok. Átlagos srác.28/F

2023. máj. 26. 21:59
1 2
 11/15 anonim válasza:
A neten es eloben is kezdetben a mennyiseg a lenyeg. Onlineban ha 100bol egy valaszod van az mar jo. 5 valaszbol egy randi az nagyon jo.
2023. máj. 28. 07:46
 12/15 anonim válasza:
Valóban érdekes,anno én voltam fent társkeresőn covid előtt,sokkal többen voltak és jobban írtak,oké volt 1-2 idióta. De azért lehetett ismerkedni jobban. Most felnéztem az elmúlt hetekben és semmi. Óránként egy valaki ha belájkol,az is kukutyinfalván lakik meg jóval idősebb,szóval igen. A covid valóban elrontott mindent. A társkeresőn szinte alig vannak,sőt még van hogy halott személy is ott volt,illetve azok az emberek akik 3 éve is ott voltak. Az ilyen oldalaktól nem kell csodát várni,sosem tudja az ember hol fogja megismerni. Lehet egy új szomszéd,akár egy új munkatárs,vagy csak szimplán neki ütközöl valahol,ez kiszámíthatatlan a szerelem titok. Sosem lehet tudni mikor jön,a jóra megéri várni én azt mondom,szóval felesleges ebbe jobban belebonyolodni,minél jobban akarja az ember annál jobban taszítja. Lazíts,egyszer majd eljön akit neked szánt az élet!
2023. máj. 29. 00:52
 13/15 anonim válasza:
A covid az én életemet is derékba törte. A sok piszkos maszkos emberből már elegem volt, és sokan még most is hordják. Már azt sem tudom sokszor megállapítani, hogy fiú e az illető, vagy leány.
2023. máj. 30. 16:09
 14/15 anonim válasza:

Az internetes közösségi media felejtős. Csak rombol. Ezen kívül tele van hazugságokkal, félrevezető megvágott féligazságokkal. Be kéne tiltani, mert romlásba viszi a világot. Egy eszköz azoknak a kezében, akik így akarnak netfüggővé tenni, megvezetni és ezáltal uralkodni rajtad. A lájkolás lehetősége is ezt a célt szolgálja, valaki meglájkol valamit, a sok bamba meg megy utána. Elég sok lájk után már a legnagyobb hazugságot is igaznak, trendinek, követendőnek veszi az akinek nehezére esik a gondolkodás, vagy valamilyen csoporthoz akar tartozni, vagy egyszerűen csak nem akar kilógni a sorból, és máris jobban érzi magát attól, hogy ő is követ valami baromságot.

A covid is jócskán hozzájárult ehhez a káros hatáshoz azáltal, hogy csökkentette a szemályes találkozások lehetőségét.

Társat keresni leginkább iskolában, munkahelyen, könyvtárban, utazás közben lehet, személyes kapcsolattal. És nagy ívben kerülni kell azt, akinek öt percenként csipog a telefonja, hogy üzenete érkezett. Sajnos manapság egyre kevesebben vannak az ilyenek.

2023. jún. 9. 22:06
 15/15 anonim válasza:
Ismerős...
2023. jún. 11. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!