Hogyan induljak neki a társkeresésnek appok nélkül?
Valamiért nekem a Tinder, Badoo, és hasonló appok idegenek, nem tudom elképzelni azt hogy felregisztrálok és onnan összejön valami. Még sose volt barátnőm, ezen akarok változtatni, csak nem vagyok valami magabiztos, és nem tudom hogyan kéne nekiindulni. Melóba kocsival járok, szóval a tömegközlekedéses ismerkedés kilőve. Egyedül újabban eljárkálok programokra de ott nem tudok leszólítani senkit mert azt sem tudom hogy kell :D szóval, mi lehet erre a megoldás?
25f
Én is ilyen vagyok, bár 19 éves.
Önbizalom hiány, szociális szorongás.
Nem tudom, hogy milyen nálad a helyzet, de valszeg agyturkász lesz a megoldás.
Én heti 1x elmegyek bulizni, pát ital után szófosás, szorongás sehol.
Mint ha a társkereső csak appok formájában létezne... 🤦♂️ Appok helyett rendes weboldalt nem is próbáltál keresni? Például a Randik.hu teljesen ingyenes, de nagyon részletes, legalábbis sok opciót megadhat magáról a felhasználó!
Az viszont már végképp nagyon gáz, ha 26 éves létedre azt se tudod, hogyan szólíts meg valakit! Ez nem tapasztalatlanság miatt van, sokkal inkább nagyon gátlásos vagy, legyen több önbizalmad, és egyből gördülékenyebben mennek majd a dolgok!
Érdeklődési körnek megfelelő helyekre járni (pl. ha szeretsz olvasni, könyvtár, vagy pl társasjáték klubok, valami csoportos program...). Ha egy hasonló érdeklődési körűvel ismerkedsz, sokkal könnyebben megérthetitek egymást.
Valószínűleg nem új infó, de az egészséges magabiztosság, és ha látjuk, hogy rendben vagy magaddal, az egyik legvonzóbb első benyomás.
L
Nekem írhatsz.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!