Van e esetleg olyan lány, aki szívesen ismerkedne velem? (kb Vác környékéről, de igazából bárhonnan jöhet)
Rólam:178 cm magas, sötét hajú, zöld szemű, 16 éves srác vagyok,
Kedvenc hobbijaim közé tartozik a festészet/rajzolás, emellett zenét is nagyon gyakran hallgatok, kedvenc műfajaim közé tartozik a Hard Rock, alternatív rock, metal, stb.
Kedvenc együtteseim közé tartozik például a Van Halen, Guns n Roses, Linkin Park, Queen, és még van pár, de azokat itt nem sorolom fel.
Időnként, bár ritkán, szoktam animéket is nézni, leginkább a 90-es évek animéit szeretem legjobban, ezek közé tartozik a Neon Genesis Evangelion, a Gunsmith Cats, Cowboy Bebop, és még van jó pár.
Valamint nagy film mániás is vagyok, ezen belül is leginkább a horror, akció, vagy vígjáték filmeket szeretem, de nyitott vagyok mindenféle műfajra ebből is.
Rólam még annyit, hogy nem vagyok valami vonzó ember, ráadásul zárkózott, és visszahúzódó típus vagyok, de ezen kívül egy mondhatni életvidám ember vagyok, jószívűnek, és értelmesnek gondolom magam, velem lehet bármiről beszélni.
Sajnálom ha hosszan fogalmazok, de ez még így is csak a töredéke annak, amit le akartam volna írni.
Még mindig jobb hogy sokat írsz, mint azok akik annyit írnak, hogy ismerkedni akarnak, azt kész, még annyit se hogy tizenhat vagy nyolcvanhat évesek😂
Írhatsz nekem
Ha idősebb lennél, simán ismerkednék veled, mert sokmindenben passzolunk. De hátha megtalálod az igazit! Sok sikert!
23/L
2!
Nálad mi a korhatár?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!