Bp 17. kerület, Nagytarcsa, Kistarcsa környékéről lenne olyan lány, aki szívesen beszélgetne, ismerkedne? :)
Most őszintén, szerinted egy városi, átlagos kinézetű és értelmi képességű lány miért válaszolna a kérdésedre?
Ezer meg egy lehetősége van a való életben, és a neten is ismerkedni, ha egyáltalán nem foglalt.
F
Haverokat én is szereztem innen, de kapcsolatot... ne röhögtess már. A "piacképes" lányokkal nagyon a való életben sem lehet ismerkedni (mert mind foglaltak), nemhogy itt, hagyjuk már... :D
4 év tapasztalata beszél belőlem.
"Az esélyt meg kell adni" - b.szhatod, ha a lányok meg neked nem adnak esélyt, interneten legalábbis biztos nem.
Köszönöm szép szavaid, remélem azért neked is lesz majd, aki ad esélyt 🤷🏻♀️
Kellemes estét!:)
Köszi, egyetértünk :)
Ismerek olyat, akinek anotalk-ról lett párja akivel másfél vagy 2 évig együtt is voltak, nincs ebben semmi. Ha valami rosszlányok kaliberű oldalon keresne valaki értelmes partnert azt megérteném, ha lehordják, de ez még nagyon nem az a kategória
"4 év tapasztalata beszél belőlem."
Ez egy lúzer. A saját sikertelenségét akarja másokra kivetíteni. De attól még szerencsétlen marad! Kinevet, közben meg neked eddig is összejött...
Úgy is írhattam volna hogy egy balf...:D Ne foglalkozz vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!