Internetes társkeresés - Írnátok-e annak a hölgynek aki fénykép nélkül szinte naponta látogatja a profilotokat?
Figyelt kérdés
Ingyenesen használja az oldalt, így nem tud levelet írni, nekem viszont van előfizetésem, de fénykép nélkül sajnos nem igazán tudom komolyan venni, mert így bárki lehet. Furcsa, hogy ismerkedni szeretne, de nem vállalja fel a saját arcát (ami mögött lehet pl. egy olyan logika, hogy nem akarna napi több tíz levelet kapni) - azt is megértem, ha nem akar pénzt költeni az oldalra, (ami kb. havi 2000 forint), de ilyenkor miért nem tudatja, hogy valóban akar tőlem valamit - pl. megnyomja a "tetszik", vagy a "randira hívom" gombot, ha ingyenesen, amolyan próba jelleggel akarja csak használni az oldalt? Mondhatnátok, hogy mindezt miért nem kérdezem meg tőle, de itt az a kérdés, hogy egyáltalán van-e értelme írnom neki.2023. máj. 15. 10:42
1/12 anonim válasza:
"egyáltalán van-e értelme írnom neki"
Ezt senki sem fogja tudni megmondani, még te sem tudod. Írjál neki, kérjél képet és eldöntitek volt-e értelme.
Annyira könnyen meg lehet oldani ezt a problémát, nem is értem miért feszengsz ezen.
Na és ha nem tetszik akkor ez van, megy tovább az élet de legalább az esélyt megadtad magadnak.
2023. máj. 15. 10:56
2/12 anonim válasza:
Én is így voltam, bár az nem társkereső volt és nem is ezzel a szándékkal indult, de nem volt képe, én találkoztam vele, azóta a feleségem.
2023. máj. 15. 11:02
3/12 anonim válasza:
Nem tudom mire vársz!
Írj neki és minden kiderül!
2023. máj. 15. 11:08
4/12 anonim válasza:
Ha nincs titkolnivalód, gondolok itt párkapcsolatra, akkor írjál neki. Ha rövidebb beszélgetés alapján szimpatikus, kérsz képet, onnan meg már el lehet dönteni hogyan tovább. Ha nem tetszik, akkor sem történik semmi, de legalább az esélyt megadtad magadnak.
2023. máj. 15. 11:21
5/12 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy igazatok van... - 2-es válaszoló: gratulálok és sok örömöt/boldogságot kívánok Nektek! :)
2023. máj. 15. 11:21
6/12 anonim válasza:
Küldd el neki a facebookod linkjét oda tud írni, meg a profilképét is látod ha rád ír
2023. máj. 15. 11:46
7/12 anonim válasza:
El ne küldd!
Egyenlőre csak annyit tudsz róla, hogy naponta megnézi egy olyan férfi profilját aki szimpi neki.
Ez lehet annak az oka, hogy ezzel akarja felhívni magára a figyelmet.
De lehet annak is, hogy egy mániákus, és aki tetszik neki, az le nem tudja vakarni magáról.
2023. máj. 15. 11:50
8/12 A kérdező kommentje:
Az a bajom a dologgal, hogy ha írok neki, az már egy kapcsolat felvétel/létrejötte. Ha kérek tőle képet, ami alapján később kiderül, hogy nagyon unszimpatikus a kisugárzása alapján, akkor már eleve van egy létrejött kapcsolat - ő ír, nekem pedig akkor is illik visszaírnom. Ha lenne fényképe, azzal már eleve kivédhető lenne az egész. Én bonyolítom túl, igaz?
2023. máj. 15. 11:52
9/12 anonim válasza:
Ja, ha kiderül hogy nem szép utána nem kötelező írnod neki
2023. máj. 15. 11:53
10/12 A kérdező kommentje:
Dehogy is. Nem a szépségről van szó, hanem a kisugárzásról.
2023. máj. 15. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!