Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Internetes társkeresés -...

Internetes társkeresés - Írnátok-e annak a hölgynek aki fénykép nélkül szinte naponta látogatja a profilotokat?

Figyelt kérdés
Ingyenesen használja az oldalt, így nem tud levelet írni, nekem viszont van előfizetésem, de fénykép nélkül sajnos nem igazán tudom komolyan venni, mert így bárki lehet. Furcsa, hogy ismerkedni szeretne, de nem vállalja fel a saját arcát (ami mögött lehet pl. egy olyan logika, hogy nem akarna napi több tíz levelet kapni) - azt is megértem, ha nem akar pénzt költeni az oldalra, (ami kb. havi 2000 forint), de ilyenkor miért nem tudatja, hogy valóban akar tőlem valamit - pl. megnyomja a "tetszik", vagy a "randira hívom" gombot, ha ingyenesen, amolyan próba jelleggel akarja csak használni az oldalt? Mondhatnátok, hogy mindezt miért nem kérdezem meg tőle, de itt az a kérdés, hogy egyáltalán van-e értelme írnom neki.

2023. máj. 15. 10:42
1 2
 11/12 anonim válasza:

Most durván fogalmazok, de ez az igazság, hisz társkeresőn vagy.

És kit érdekel, hogy mi lesz ha nem tetszik? Senkid ő neked.

Legfeljebb ezért ne húzd sokáig a képkérést. Hogy maradjon is meg ez a helyzet.

Mondom ezt olyan nőként akiről pattantak már le képcsere után.

2023. máj. 15. 11:59
 12/12 anonim válasza:
Nem tudom miért problémázol ezen. Ha nem tetszik a kép alapján, akkor udvariasan meg mondod neki és kész. Ha ezen meg sértődik, akkor egy hisztis picsa.
2023. máj. 15. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!