Ez miért nem elég?
Társkereső alkalmazásokat használva szeretném megtalálni a leendő páromat, de ezt lehetetlen feladatnak látom. A külsőmről röviden beszélnék: átlagosnak tartom magam, de mások szerint jóképű vagyok.
Több nőt láttam, akik fontos társadalmi és egyéb dolgokról nyilatkoztak, mert fontos számukra és szeretnék, ha olyan férfiak reagálnának, akik hasonlóan vélekednek, aki mellett megélhetnék a vágyaikat, és ne a tipikus női-férfi szerepeknek kelljen megfelelni.
Nos, reagáltam, kifejtettem, hogy számomra is hasonlóan fontosak ellenkező neműként a megemlített dolgok,egyéb dolgokat is hozzáfűztem, de mégsem reagálnak. Úgy őszintén senki nem reagál. Mit rontok el?
Sajna társkeresőbe nem érdemes ennyi energiát fektetni. Esetleg egy rövidebb kreatív nyitószöveg azt ennyi. Ha visszaír és azt látod, hogy passzív, egy szavas válaszokat ír, nem nagyon kérdez, akkor vedd fel te is pont ugyanazt a habitust, ne csinálj magadból hülyét, hogy regényeket írsz amikor ő tök kuka.
Egyébként én a helyedben a valóságban próbálkoznék inkább, a társkereső legyen inkább mellékes és semmi esetre se fizess rá elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!