Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ez miért nem elég?

Ez miért nem elég?

Figyelt kérdés

Társkereső alkalmazásokat használva szeretném megtalálni a leendő páromat, de ezt lehetetlen feladatnak látom. A külsőmről röviden beszélnék: átlagosnak tartom magam, de mások szerint jóképű vagyok.

Több nőt láttam, akik fontos társadalmi és egyéb dolgokról nyilatkoztak, mert fontos számukra és szeretnék, ha olyan férfiak reagálnának, akik hasonlóan vélekednek, aki mellett megélhetnék a vágyaikat, és ne a tipikus női-férfi szerepeknek kelljen megfelelni.

Nos, reagáltam, kifejtettem, hogy számomra is hasonlóan fontosak ellenkező neműként a megemlített dolgok,egyéb dolgokat is hozzáfűztem, de mégsem reagálnak. Úgy őszintén senki nem reagál. Mit rontok el?

2023. máj. 13. 13:58
1 2
 1/19 anonim válasza:
Érdeklődsz a személyük iránt is? Vagy csak annyit írsz, hogy 'szerintem is világbèke kellene', esetleg némi dicsekvéssel kiegészítve? Van az üzeneteidben bármi olyan pont, amire érdemben lehet reagálni?
2023. máj. 13. 14:31
 2/19 A kérdező kommentje:
Igen, érdeklődök.
2023. máj. 13. 14:47
 3/19 anonim válasza:
Nem vagy szimpi nekik/nem tetszel.
2023. máj. 13. 14:58
 4/19 anonim válasza:
Nem jól csinálod,így nem lesz sikered
2023. máj. 13. 15:16
 5/19 anonim válasza:
Az ilyen lányoknak ha megnézed az instagramjukat valószínűleg csak a seggükről csinálnak képeket. Előadják, hogy ők milyen normálisak de a valóságban ők se azok. Be tetszikelnek miközben meg se nézik ki vagy meg hasonlók. Persze van kivétel, de 5 lányból max 2 fog írni. Itt is a színészkedés megy és az, hogy a látszat sokszor csal. Társkeresőn érdekes módon csak modellek vannak fent a legújabb telefonokkal és persze a folytonos külföldi nyaralgatós képekkel.
2023. máj. 13. 15:48
 6/19 anonim válasza:

Sajna társkeresőbe nem érdemes ennyi energiát fektetni. Esetleg egy rövidebb kreatív nyitószöveg azt ennyi. Ha visszaír és azt látod, hogy passzív, egy szavas válaszokat ír, nem nagyon kérdez, akkor vedd fel te is pont ugyanazt a habitust, ne csinálj magadból hülyét, hogy regényeket írsz amikor ő tök kuka.

Egyébként én a helyedben a valóságban próbálkoznék inkább, a társkereső legyen inkább mellékes és semmi esetre se fizess rá elő.

2023. máj. 13. 16:06
 7/19 anonim válasza:
Túl sokat beszélsz.
2023. máj. 13. 16:26
 8/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, kivéve a hármasnak, négyesnek és hetesnek. Nem értem, hogy miért pazaroljátok ilyen semmitmondó válaszokra az időt, miközben milliónyi szebb dolog van az életben.
2023. máj. 13. 17:14
 9/19 A kérdező kommentje:
#5 - A legtöbb nőnek csak fotók és az alap adatok vannak kint például a Facebook Társkeresőn. Némelyiknek csak idézet, de 80%-ban ott van az Instagram elérhetőségük is.
2023. máj. 13. 17:15
 10/19 anonim válasza:
Lehet nem is vagy olyan jóképű,mint hiszed.
2023. máj. 13. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!