Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ez miért nem elég?

Ez miért nem elég?

Figyelt kérdés

Társkereső alkalmazásokat használva szeretném megtalálni a leendő páromat, de ezt lehetetlen feladatnak látom. A külsőmről röviden beszélnék: átlagosnak tartom magam, de mások szerint jóképű vagyok.

Több nőt láttam, akik fontos társadalmi és egyéb dolgokról nyilatkoztak, mert fontos számukra és szeretnék, ha olyan férfiak reagálnának, akik hasonlóan vélekednek, aki mellett megélhetnék a vágyaikat, és ne a tipikus női-férfi szerepeknek kelljen megfelelni.

Nos, reagáltam, kifejtettem, hogy számomra is hasonlóan fontosak ellenkező neműként a megemlített dolgok,egyéb dolgokat is hozzáfűztem, de mégsem reagálnak. Úgy őszintén senki nem reagál. Mit rontok el?

2023. máj. 13. 13:58
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

#6 - Igazad van. Élőben kicsit félek, nem tudom hol ismerkedhetnék.

Bár egyáltalán nem nézem le az előnytelenebb külsejű nőket, de amikor ők is elutasítanak, miközben panaszkodnak a bemutatkozásnál, akkor nem igazán értem, hogy mire fel. Mármint nem kötelező tetszenem másnak, de akkor ne panaszkodjon, ha valaki próbálkozik nála, de azt elutasítják.

2023. máj. 13. 17:18
 12/19 A kérdező kommentje:
Hogyan írhatnék rá a nőkre, ami szerintetek elég lesz ahhoz, hogy válaszoljanak?
2023. máj. 13. 18:42
 13/19 anonim válasza:

11# 6-os vagyok. Igazából nem az a kérdés, hogy hol. Próbálj meg barátokon/haverokon keresztül ismerkedni, nem kell és nem feltétlen érdemes egyedül csinálni.

Légy nyitott férfiakkal való ismerkedésre is (munkahely, online játékok, Facebook csoportok, kondi, valamilyen sport), főleg ha nem nagyon jársz koncertre, bulikra stb, mert akkor már lesz is valaki, akivel eltudtok menni együtt szórakozni/csajozni (ha nem is jön össze semmi vagy kizárólag csak kapcsolat érdekel, akkor legalább szórakozni elmentél). Nincsen mágikus hely erre, bármikor belefuthatsz igazából olyan nőbe, aki szingli és tetszik neked, bárhol összetudsz haverkodni férfiakkal is.

Próbálj beszélgetni emberekkel - annyira azért ne erőltesd, mert akkor csak az ellenkezőjét éred el vele - de ha eszedbe jut valami és úgy látod a másik fél is nyitott rá, akkor mondj valamit, szólítsd meg. Nem is azért hogy így majd egyből haverok lesztek vagy összejöttök, hanem legalább hozzászoksz, hogy idegen emberekkel kell beszélgetned.

2023. máj. 13. 21:15
 14/19 anonim válasza:
Hiába sértődsz meg, azokat szoktuk ignorálni, akik nem tetszenek nekünk. Azt nem értem "előnytelen" külsejűeknél miért próbálkozol. Azért gondolkozz el, hogy még ők sem harapnak rá. Szerintem nem vagy hiteles az írásoddal, lehet okoskodó, idegesítő a stílusod, tényleg nem vagy jó pasi.
2023. máj. 13. 21:24
 15/19 A kérdező kommentje:

#13 - Ha egyedül szeretnék ismerkedni, hogyan tegyem?

Ha elmegyek valakivel ismerkedni szórakozóhelyre vagy koncertre, nem pofátlanság csak úgy ott hagyni a próbálkozásaim miatt? Tudnál tanácsokat adni ezzel kapcsolatban, kérlek szépen?

Köszönöm szépen a további tanácsaidat is! Ha nem gond, kérdezhetnék privátban?:)

2023. máj. 13. 22:10
 16/19 A kérdező kommentje:
#14 - Nem sértődtem meg. Tisztában vagyok azzal, hogy nem tetszhetek mindenkinek, és azzal is, hogy lehet valakinek jóképű vagyok, de másnak egyáltalán nem.
2023. máj. 13. 22:11
 17/19 anonim válasza:

"Társkereső alkalmazásokat használva szeretném megtalálni a leendő páromat, de ezt lehetetlen feladatnak látom."

És mi következik ebből? Hogy máshogyan kell csinálni.

2023. máj. 14. 22:32
 18/19 A kérdező kommentje:
Szerinted hogyan kéne?
2023. máj. 14. 22:45
 19/19 anonim válasza:

Amíg az az első közlendő magadról, hogy milyen a külsőd, addig sehogy, mindenkinek jobb lesz úgy. :)

Majd ha felnőttél a feladathoz, jön magától, csak nyitott szemmel kell járni (és messze nem csak a külsőt kell meglátni).

2023. máj. 15. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!