Mièrt nyugtat meg?Mièrt nem vagyok mellette zaklatot?
Menj el, ad.1, hogy kimozdít egy kicsit, ami sosem árt, főleg ebben az esetben sem.
Ad.2 : Mindig jól jönnek a barátok.
Ad.3 : Hidd el, jólesik az embernek, hogy vannak emberek, akik a társaságodban máshogy is képeseg a degenerálton kívül működni
Valószínűleg maximálisan együttérez veled, mert ő is találkozott már a halállal és tudja milyen érzés elveszíteni valakit. Menj el a találkozóra, addig sem gondolkodni fogsz egyedül!
Sajnálom a történteket!
Szívrohamot kapott.
Elment egyik nap du. futni, és összeset.Nem tudták már megmenteni.
Végül elmentem vele. Jó volt vele. Sokat beszélgettünk. Gondolkoztam, hogy megkérdezem, volt e valami hasonló vele, de nem mertem. Kicsit féltem a válaszától... Amúgy elvitt túrázni, sokat beszélgettünk. Elsősorban a múltról. Suliról. Kérdeztem a régi sulijáról.Elég sokat elmesélt. (3 éve jött át hozzánk még általános iskolában, és itt maradtunk középsuliban)Elég érdekes történeteket mesélt. Jó volt hallgatni. A családjáról nem sokat mesélt. 1-2 mondatott... Összességében nem bántam meg, és köszönöm a válaszokat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!