Szerintetek hogy lehet nőkkel ismerkedni ilyen korlátozások mellett? Egyébként is mindenkin maszk van, még az arcukat sem látni rendesen. Nincs valmi tippetek?
Nem tudom ez miért gátolja az ismerkedést a maszk? Most pont ez a poén, és sokan veszik is lapot, szerintem nem lehet rosszabb ezzel a helyzet emiatt, legalábbis számomra!!
F
eü-s vagyok, hetente szürnek, és már át is estem rajta. Persze igy sem kizárt a fertözés de azért viszonylag biztonságos randipartner lennék.
A maszk engem zavar sajnos. Nem látom az arcokat, a mosolyt stb.
A maszk a szemet nem takarja, es hat abból is nagyon sok minden kiolvashato, nem véletlenül mondják, hogy a szem a lelek tükre
Teged talán az zavar jobban hogy nem latod mennyire szep a parnered vagy eppen vannak e hibai. Viszont ha belegondolsz ra josz nem is olyan rossz dolog ez a maszk, mert ha alkalmi, rövidtávú partnert keresel ugysem számít mennyire tökéletes ugxis csak arra kell, illetve ha komoly kapcsolatot keresel igy inkább a parnered belso ertekei alapján tudsz dönteni.
Ha nem lenne korona, te akkor sem ismerkednel teso, itt meg csak varod a megerositest, hogy tenyleg csak a korona miatt nem ismerkedsz es ezzel masok is igy vannak. Kifogasokat keresel. En par hete ismertem meg egy csajt es kepzeld, ossze is jottunk.
F24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!