Hölgyek, tudnátok tanácsot adni?
Sziasztok, kedves hölgyek és kedves urak!
Szeretném a segítségeteket kérni a nőkkel való ismerkedés és kommunikáció terén. Rossz családi körülmények között nőttem fel, sok alapvető dolgot nem tanultam meg, csak most sikerült eljutnom arra a szintre, hogy elköltözzek és minden hibámat, helytelen berögződést és negativitást kiírtsak magamból.
A nőkkel gyengédebben kell kommunikálni, még akkor is, ha nem akarok tőle semmit? Például ha horgászni szeret, hogyan kezdeményezzek?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Kérdezd meg tőle, hogy:
Elmegyünk horgászni?
Nem kell velük gyengébben kommunikálni, tehát így ne változtasd el a hangod meg ilyenek, legyél normális és természetes.
25/N
Milyen életkorban keresel hölgyeket? (Nem mindegy azért...)
Huszonéves vagy? Harmincas? Negyvenes? :)
Teljesen normálisan, tisztelettel, kedvesen, egyenlő partnerként kezelve a másikat. Közös érdeklődési kör mindig jó téma, bemelegíted hogy pl te is szeretsz horgászni, megkérdezed hogy hol szokott, milyen halakat fogott mittudomen, én nem horgászok, amit ilyenkor a horgászok kérdeznek egymástól. Aztán ha úgy érzed, hogy kellemes a beszélgetés, akkor kérdezd meg, lenne e kedve elmenni veled egyszer horgászni.
Nem kell túlbonyolítani, egyértelmű szándékkal és normális kommunikációval mindent el lehet érni.
2 - Ismeretlenül lehet ilyeneket kérdezni kezdésként?
A nők milyen témákról szeretnek beszélni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!